El trenet torna a xocar contra un vehícle en un pas a nivell de Dénia

El trenet vuelve a chocar contra un vehículo en un paso a nivel de Dénia
  15/04/2024

Nou accident en un pas a nivell del nucli urbà de Dénia. Este dilluns, a les 13.53 hores, el trenet ha atropellat a un cotxe que estava sobre les via en l'encreuament del carrer Diana amb l'Avinguda Joan Fuster. Per fortuna, no s'han produït ferits ja que la col·lisió ha sigut lleu.

Segons ha informat Tram d'Alacant en el seu compte de Twitter, el tren ha estat detingut quinze minuts i després ha iniciat la marxa en direcció a Benidorm.

Este fet es produïx l'endemà passat de l'accident del dissabte a la vesprada, on un motorista de 63 anys va ser atropellat pel trenet quan intentava passar pel mateix pas a nivell. La moto va ser arrossegada uns 30 metres i l'home va patir traumatisme cranioencefàlic, policontusiones i peu catastròfic. Va ser traslladat en helicòpter a un hospital d'Alacant.

Després d'estos accidents, en la vesprada d'este dilluns s'han vist a agents de la Policia Local regulant el trànsit en el pas a nivell del carrer Diana coincidint amb el pas dels trens. L'objectiu és evitar més imprudències

<<< Tornar a la portada