El virus també es desboca a la comarca: 236 nous contagis 

El virus también se desboca en la comarca: 236 nuevos contagios
  22/12/2020

L'última estadística recull 79 casos detectats en la residència del Verger 

Vicent Grimalt: “Parem o acabem d'embolicar-la?”

Els casos de COVID-19 han augmentat a la comarca en proporcions alarmants durant els últims dies. Han aparegut 236 contagis nous, segons la informació facilitada per la Conselleria, en la qual es recullen les dades del cap de setmana i d'ahir dilluns. Cal tindre en compte que en l'actualització feta pública el divendres hi havia 181 nous positius. 

La corba de la pandèmia va creixent i actualment hi ha 508 casos actius, és a dir, que han donat positiu en la prova PCR. La Conselleria ha inclòs ara 79 casos al Verger, que corresponen al brot de la residència d'ancians La Saleta, si bé en principi es va afirmar que hi havia 85 persones afectades -78 residents i 7 treballadors. 

Dénia compta amb 45 nous contagis i més de cent casos actius. L'UCI de l'Hospital de Dénia torna a estar col·lapsada. L'alcalde, Vicente Grimalt, ha fet públic en les xarxes socials un missatge expressant la seua preocupació. Assenyala que “o parem o acabem d'embolicar-la? Recorda que ja fa setmanes que es ve advertint a la població que “se'ns ve damunt una tercera ona, que a la comarca està creixent com l'espuma”. Lamenta que continuen imposant-se denúncies per no complir les normes sanitàries, saltar-se el toc de queda i per mantindre reunions socials que costa molt detectar.

Respecte als nous casos, a Xàbia hi ha hagut 44; en pegue, 17; a Calp, 15; a Teulada, 8; a Ondara, 7; a Pedreguer, 6; en Gata, també 6 nous; a Benissa, 4; a Orba, 3; a l'Atzúbia, 1 i a Tormos, 1.

 

 

 

<<< Tornar a la portada