Els premis literaris Mestre Tomás Espí i Vicent Carrió d’El Verger augmenten la seua dotació econòmica

Els premis literaris Mestre Tomás Espí i Vicent Carrió d’El Verger augmenten la seua dotació econòmica
  31/01/2020

 

La Regidoria de Cultura d’El Verger ha fet pública la convocatòria del XI Premis de relats curts Mestre Tomàs Espí, així com els IV de Poesia Vicent Carrió, que compten amb el suport de la Mancomunitat Cultural de la Marina Alta.

        Segons ha destacat el responsable de l’àrea, Miguel Pou, en aquesta edició s’incrementa la dotació del guardó en les categories adulta i local amb 300 euros, per a tractar de consolidar aquest certamen literari que reconeix els millors treballs presentats en narrativa curta i poesia en valencià tant en la categoria adulta –majors de 18 anys–, com en la categoria juvenil –entre 8 i 17 anys–, així com promocionant el talent local per mitjà de la categoria local adulta -majors de 18 anys i empadronats al municipi-.

Pel que fa a les bases completes del premi, aquestes poden consultar-se a la pàgina web www.premisliterariselverger.com especialment confeccionada per al certamen www.premisliterariselverger.com, on es recullen els requisits de les obres a presentar dins d’un termini que te com a data última el 3 d’abril, els treballs que poden remetre’s impresos o per correu electrònic.

        Les bases apunten també que el veredicte del jurat en el que participa la MACMA serà fet públic el 19 de juny en l’acte de lliurament que tindrà lloc a les 19 hores a la Torre dels Ducs de Medinaceli.

        Per la seua banda, el gerent de la mancomunitat, Jovi Seser, ha valorat positivament el nou disseny i imatge dels guardons, així com la seua creixent importància dins el mapa de convocatòries literàries de la comarca.

 

<<< Tornar a la portada