En marxa les obres del nou mirador en la Ruta dels Penya-segats de Benitatxell

  • En marcha las obras del nuevo mirador en la Ruta de los Acantilados de Benitatxell
  • En marcha las obras del nuevo mirador en la Ruta de los Acantilados de Benitatxell
  10/02/2022

La Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat ha posat en marxa les obres per a habilitar una àrea de descans i mirador a l'inici de la coneguda Ruta dels Penya-segats, enfront de la cala del Moraig de Poble Nou de Benitatxell. El projecte l'executarà la concessionària Becsa amb un pressupost de 129.502 euros, en un termini de quatre mesos. Els treballs d'aquest nou espai d'esbarjo, situat en un privilegiat entorn, inclouen la instal·lació de mobiliari urbà (bancs, taules de pícnic, papereres i pèrgoles) la plantació d'arbratge, la col·locació de panells informatius i l'adequació dels accessos a la zona d'esbarjo. Els materials del mobiliari urbà seran de plàstic reciclat, per la qual cosa es garantirà la sostenibilitat i la integració amb l'entorn.
    Aquesta actuació, que finança i executa la Generalitat després de cedir-li l'Ajuntament el sòl municipal, s'engloba dins del Pla d'Actuacions sobre la Costa Mediterrània (PACMAR). L'objectiu és posar en valor una zona amb un gran potencial paisatgístic que actualment es troba erosionada i sense pràcticament vegetació, així com oferir als centenars de senderistes que cada any realitzen aquesta ruta un espai d'esbarjo i descans.
    El regidor de Medi Ambient i Platges, Jorge Pascual, ha destacat que, malgrat situar-se a l'inici de la Ruta dels Penya-segats, les obres no afectaran el recorregut dels visitants i senderistes que realitzen aquest traçat. No obstant això, demana respectar les indicacions dels treballadors i parar atenció al terreny.

<<< Tornar a la portada