Enrique Moll accedeix de nou a l’alcaldia amb una crida al “Pego del futur real i no a l’utòpic de compte de fades”

  • Enrique Moll accedeix de nou a l’alcaldia amb una crida al “Pego del futur real i no a l’utòpic de compte de fades”
  • Enrique Moll accedeix de nou a l’alcaldia amb una crida al “Pego del futur real i no a l’utòpic de compte de fades”
  17/06/2023

El socialista Enrique Moll ha estat investit alcalde de Pego per tercera vegada consecutiva i ho ha fet com a cap de la candidatura més votada al no haver-se formalitzat ningun pacte per a comptar amb una majoria alternativa. De fet el PP ha renunciat expressament a presentar candidat a alcalde en el plenari de constitució de la corporació per a evitar qualsevol sorpresa.

Aquesta circumstància deixava tan sols a Moll front al cap de llista de Compromís Víctor Climent, qui ho ha fet com a alternativa, segons ell, “a qui tenia la responsabilitat de constituir una majoria, que al menys amb nosaltres no ha sabut negociar al oferir-nos una cosa que ells no haguérem acceptat”. Per a Climent, l’acord entre socialistes i Compromís havia de facilitar l’arribat per les dos formacions a nivel autonòmic “per el PSPV l’ha utilitzat per a posar els interessos de partir per damunt del general que entenem com un govern estable amb majoria”. En això, ha incidit en que “dir que volem un Botànic a Pego crec que queda ridícul perquè quan han tingut l’ocasió han preferit governar amb la dreta”.

“Entenem que l’actual investidura és provisional perquè esta en minoria i es difícil que el govern porte a cap els seua plans, pel que anem a treballar per a un govern progressista on Compromís tinga el seu pes”.

 

EL PSPV ADVOCA PER GOVERNAR EN MINORIA AMB “DIALEG I MÉS DIÀLEG”

 

Per la seua banda, Enrique Moll, ha emmarcat la candidatura que tornava a presentar a l’alcaldia des de la legitimitat dels 2.252 vots dels veïns que li han donat confiança al projecte socialista. Així mateix, ha justificat la intenció de governar en solitari en cares a l’aprovat per unanimitat per l’executiva local del PSPV. “Sabem que no fa a ser fàcil però tenim una experiència d’haver-ho fet ja en aquests legislatura on hem aconseguit aprovar els pressupostos de cada exercici amb el suport d’algun grup  de l’oposició buscant el millor pel nostre poble”.

Per al de nou candidat socialista a l’alcaldia “representem un grup per a dur a terme el repte que ens planteja la societat pegolina ja que la gestió portada a cap en els últims anys ens dona l’opció de plantejar el Pego el futur, com a un municipi d’oportunitats laborals i econòmiques”. Ens aquesta dinàmica, ha al·ludit a que en l’última legislatura s’havia reforçat la marca “Pego, el cor de la Marina”, com a emblema promocional d’un turisme sostenible i de qualitat amb el parc natural de la Marjal com a principal atractiu.

No obstant això ha advertit que “si volem créixer com a poble no podem conformar-nos amb un turisme residual i de passada, hem d’obrir les portes a hotels, cases rurals i perquè no a camps de golf, ja està bé de demagògia, hipocresia i no contar la realitat del nostre poble, ja que no volem la construcció però la majoria de la gent pegolina viu del sector servicis i tots volem una caseta a la mar i un altra paellera, la majoria il·legals;  defensem el territori i l’agricultura però els nostres bancals estan abandonats amb el consegüent risc d’incendis; o reivindiquem el comerç locals i fem un ús abusiu dels centres comercials o de les plataformes d’internet”.

“Em diuen populista perquè isc a totes les fotos, però considere que recolzar les propostes i reivindicacions de la gent del nostre poble més que això es un acte de solidaritat i responsabilitat política amb els veïns” ha afirmat per a fer una crida a “posar-nos les piles per a que Pego no es convertisca en un poble dormitori o en un jardí per als que venen de València els caps de setmana, perquè ens molesta tot i després ens queixem que el poble no té vida, i amb això demane una visió del Pego real i no de l’utòpic de compte de fades”.

La consideració de ja alcalde ha estat compartida pel portaveu del PSPV, Raúl Tamarit per a oferir des d’equip de govern a la resta de grups municipal “diàleg i més diàleg” per a tractar d’arribar a acords en benefici del Pego del futur.

 

 

 

<<< Tornar a la portada