Enrique Moll valida la candidatura del PSPV de Pego amb “la capacitat de treball i gestió davant de les adversitats”

  • Enrique Moll valida la candidatura del PSPV de Pego con
  • Enrique Moll valida la candidatura del PSPV de Pego con
  21/04/2023

El PSPV de Pego ha exhibit capacitat de convocatòria al congregar a vora tres-centes persones a la Casa del Poble amb motiu de la presentació de la candidatura a les eleccions del 28-M que torna a tindre a  Enrique Moll com a cap de cartell.

        L’acte, recolzat pel candidat a les Corts Valencianes, José Chulvi, el secretari comarcal i alcalde d’Ondara, José Ramiro i per l’alcaldessa d’Els Poblets, Carolina Vives,  ha estat introduït pel secretari d’organització dels socialistes pegolins, Ricardo Sendra, per a projectar un vídeo on il·lustres càrrecs socialistes com el portaveu en el Congrés dels Diputats, Patxi López, l’alcalde de Vigo, Abel Caballero o la presidenta de la Diputació de Pontevedra, Carmela Silva, han exterioritzat el suport cap a la candidatura de Moll a l’alcaldia. Tot això, abans de passar a presentar el cartell de campanya que porta per lema “Amb tú avancem” amb el que, segons ha incidit, el PSPV de Pego ha apostat per innovar “com una forma de transmetre caràcter”.

 

“AMB TÚ AVANCEM”

 

        Sendra ha donat pas a la intervenció de la germana del candidat, Patro, qui ha tornat a comparèixer quatre anys després per a reivindicar la faceta humana, solidària, generosa i d’amor per les arrels del de nou candidat socialista a l’alcaldia, que li han revestit la presentació d’emotivitat. Aquesta ha estat remarcada per Enrique Moll amb evocar la memòria cap als militants desapareguts en aquest quatre anys amb un record especial cap el carismàtic Ximo Sala, amb qui compartira els relats de guerra i d’emigració. Així mateix ha tingut un reconeixement cap als companys que l’han acompanyat en les tasques de govern durant la present legislatura i que per uns o altres motius no repeteixen a la candidatura.

“Queden moltes coses per a fer conforme deia Abel Caballero i treballar per al nostre poble necessita il·lusió” ha afirmat per rememorar els entrebancs en els últims quatres anys per a portat endavant les iniciatives previstes en el programa electoral socialista que ha suposat primer la pandèmia, desprès la crisi econòmica generada per la guerra d’Ucraïna i l’incendi de més de 12.000 hectàrees que va afectar l’anterior estiu tant al terme de Pego com als veïns.

        “Malgrat les circumstàncies nosaltres hem seguit treballant per a aconseguir ajudes i activar al teixit econòmic i social de forma que ens permeteren encarar les diferents situacions, el que dona compte de la capacitat de gestió davant de les adversitats que hem demostrar els socialistes dins de l’equip de govern”, ha afirmat.

 

CRÍTICA VELADA A COMPROMÍS

 

Entre les projectes retardats ha destacat la remodelació de l’antic col·legi Cervantes per a destinar-lo a la biblioteca que porta el nom de la hispanista pegolina Carmen Alemany, l’habilitació del nou pàrquing al carrer llavador, l’ampliació de la residència d’ancians o la construcció del Centre d’Interpretació a la marjal. En els dos últims ha denunciat la manca d’inversions per part d’unes Conselleries on, segons apunta, “com no hem governat als socialistes sembla que els nostres expedients estan molt avall”.

A banda, ha reivindicat noves iniciatives a promoure en matèria de turisme sostenible, familiar i esportiu per a aprofitar la ubicació privilegiada del municipi, i també a l’hora de reactivar el teixit econòmic afavorint l’establiment d’empreses en un sòl industrial que pretenen fer dinàmic front a l’especulació.

“Volem donar als joves una oportunitat de futur i no convertir-nos en un poble dormitori, perquè volem viure amb les nostres tradicions i hem demostrat sobradament la nostra solvència a l’hora de governar” ha subratllat abans de fer pujar a l’escenari un a un als integrants d’una candidatura que torna a comptar  amb Raúl Tamarit Seresola com a número 2, Laura Castellà Sastre com a 3, incorpora a Josep Mengual Femenia com a 4 i a Anna Llopis Aparisi com a 5, Ricardo Sendra com a 6, Juan José Arbona Escrivà com a 7, Paula Orihuel Espinós com a 8, Maria Mercedes Bolta Sastre com a 9, Alba Sendra González com a 10, Fernando Orihuel Siscar com a 11, Rebeca Bañuls Cardona com a 12, Fernando Quinto Mengual com a 13, Reme Guardado Cabanillas com a 14, Ximo Sala Ferrer com a 15, Isa Alemany García com a 16 i Fernando Company Sendra com a 17.

 

 

 

 

 

 

         

 

 

       

       

 

<<< Tornar a la portada