EQUIP DE GOVERN DE DÉNIA/ Poca vergonya (la que exhibeix el PP en parlar del TRAM)

EQUIPO DE GOBIERNO DE DÉNIA /   Poca vergüenza (la que exhibe el PP en habla del TRAM)
  15/02/2024

El Partit Popular ens comunica que el Consell “ja està treballant per a intentar solucionar el problema de seguretat que suposa el pas del TRAM al municipi”, aprofitant la notícia de la col·lisió d'un vehicle amb el convoi, dimarts, per botar-se el semàfor en roig.

La Generalitat del PP que va consentir la degradació de la Línia 9 fins al seu tancament per a evitar un accident de conseqüències irreparables, ara intenta donar-nos lliçons.

El PP que va rebutjar invertir 21 milions d’euros, l’any 2005, en la modernització urgent del tram ferroviari entre Altea i Dénia.

La Generalitat presidida pel senyor Mazón, anterior president de la Diputació d'Alacant, que coneix perfectament què és un tramvia i com funciona des de fa anys a la capital provincial: sense barreres, regulat per senyalització i semàfors, un mitjà de transport vertebrador que no parteix en dos el terme.

Molt poca vergonya exhibeix el Partit Popular de Dénia quan s’atreveix a crear una alarma fictícia esgrimint com a exemples accidents que, en són perfectament coneixedors, no han sigut causats per la falta de seguretat del TRAM, sinó per l’incompliment de la normativa viària. Jugar i polititzar amb la seguretat en Dénia és generar inseguretat en el trànsit posant en perill als conductors amb falses percepcions.

Poca vergonya i poca competència política, a les que ens té acostumats aquest PP que es mou entre la passivitat i el populisme.

<<< Tornar a la portada