Este estiu, esport sostenible, inclusiu i divertit per als més xicotets en el Centre Esportiu Dénia

Este verano, deporte sostenible, inclusivo y divertido para los más pequeños en el Centro Deportivo Dénia
  02/05/2024

Aqualia obri el termini d'inscripció de l'Escola multiesport  per a xiquets i xiquetes de 4 a 14 anys

Del 25 de juny al 6 de setembre de 8.45 a 14.00 h, amb servicis addicionals dones les 7.45 h fins a les 15.30 h

 

Després de 14 anys d'experiència, l'Escola multiesport del Centre Esportiu Dénia torna a oferir este estiu unes verdaderes vacacions per als xiquets de Dénia i la comarca en les seues excel·lents instal·lacions esportives. La iniciativa respon a la necessitat de conciliar la vida laboral i familiar en eixos dies que els pares i mares treballen, però els xiquets ja no tenen col·legi.

Del 25 de juny fins al 6 de setembre, els xiquets i les xiquetes de 4 a 14 anys podran gaudir d'unes jornades segures i divertides per a fer d'este període estival unes verdaderes vacacions per a ells. L'activitat se centra en oferir una àmplia varietat d'activitats lúdiques diferenciades per nivells, encaminades al desenvolupament del xiquet en cadascuna de les etapes, impulsant l'educació en valors a través de l'esport. Esports individuals i col·lectius, manualitats, jocs, tallers i, per descomptat, la sempre divertidíssima sessió diària de piscina i activitats aquàtiques, formen part de la programació. Tot això, sempre adaptat a cadascun dels nivells i grups, que s'establixen amb objectius i metodologies concordes a les edats dels grups.

El centre esportiu disposa de piscina semiolímpica per a l'aprenentatge de la natació i una altra recreativa per a poder dur a terme diferents activitats lúdiques i l'aprenentatge dels més xicotets amb total seguretat. Tot això sempre supervisat per monitors i socorristes titulats. A més, compta amb multitud de sales per a fitnes i classes col·lectives, sala d'audiovisuals, zona de farmaciola, pista de pàdel i pista multiaventura a més de comptar gràcies a la col·laboració de l'EL MEU Ajuntament de Dénia amb la resta d'instal·lacions esportives: camp de futbol, pistes polivalents, pavelló, trinket, pista d'atletisme i camp de rugbi. Les activitats es diferencien en la seua metodologia d'acord amb els diferents grups d'edat.

Ludoteca matinera i migdia i servici de menjador

El Centre Esportiu Dénia acaba d'obrir el termini d'inscripcions i reserva de plaça per a este estiu. Per tant, pares, mares o tutors legals dels nascuts i nascudes entre 2010-2020 ja poden fer la reserva en la recepció del centre esportiu.

A l'igual l'estiu passat, el servici que oferix Aqualia per a cobrir el període estival va des del 25/06/24 fins al 06/09/24 en horari de 7.45 fins a les 15.30. L'empresa oferix la possibilitat de contractar per setmanes o bé dies solts.

Les famílies interessades han de tindre en compte els servicis extra que volen contractar, ja que l'horari de l'Escola multiesport és de 8.45 a 14:00h i s'oferixen a més altres servicis per a completar les diferents exigències de les famílies. Els servicis addicionals són els següents:

Ludoteca matinera de 7.45-8.45

Ludoteca migdia de 14.00-15.00

Servici de menjador de 14.00-15.30

Les activitats es desenvolupen de 9 a 14 h i s'oferix servici opcional de ludoteca i menjador ampliant així l'horari des de les 7.45 fins a les 15.30.

Sens dubte, la milor opció per a este estiu combinant la pràctica esportiva i l'oci amb el foment d'hàbits que afavorisquen l'educació a través d'un concepte de salut dinàmica i actitud creativa integrant en els xiquets els hàbits saludables en tots els aspectes de la vida amb tallers d'hàbits alimentosos, higiene postural, higiene personal, treball a través de les emocions….

Reciclatge, ús responsable de l'aigua i seguretat viària

Cada any es renova la programació amb propostes també lligades als Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), presents tant en el disseny de les activitats com en els processos de gestió del projecte. Compta amb la col·laboració del projecte “Recicla amb els 5 sentits”, amb la realització de tallers de reciclatge i a través de les activitats que ens oferix aqualiaeduca.com per a treballar l'ús responsable dels recursos hídrics. A més, es treballa amb la col·laboració de la policia local oferint des de tallers d'educació viària i ús responsable dels dispositius mòbils.

L'any passat més de 300 xiquets i xiquetes van gaudir d'esta experiència.

Fotos

Este verano, deporte sostenible, inclusivo y divertido para los más pequeños en el Centro Deportivo Dénia
Este verano, deporte sostenible, inclusivo y divertido para los más pequeños en el Centro Deportivo Dénia
Este verano, deporte sostenible, inclusivo y divertido para los más pequeños en el Centro Deportivo Dénia
Este verano, deporte sostenible, inclusivo y divertido para los más pequeños en el Centro Deportivo Dénia
<<< Tornar a la portada