Mor la regidora calpina Ascen López als 50 anys d'edat

Fallece la concejala calpina Ascen López a los 50 años de edad
  22/12/2020

Ascen López Moreno, regidora del PSOE de Calp, ha mort als 50 anys d'edat a causa d'una llarga malaltia. La tràgica notícia s'ha conegut hui i ha sorprés molta gent perquè no se sabia que estava tan malalta. Segons ha pogut conéixer  CANFALI MARINA ALTA, Ascen patia un càncer de pulmó des de fa més d'un any però havia portat la seua malaltia amb molta discreció.

L'alcaldessa, Ana Sala, en nom de tota la corporació municipal, ha expressat les seues més sentides condolences per tan terrible pèrdua als seus familiars i amics. En senyal de dol, les banderes oficials han onejat a mitja asta i s'han suprimit les nadales als carrers hui i demà dimecres.

Ascen López era regidora del PSPV des de l'any 2015, és a dir, va participar de la política local en l'anterior legislatura i en aquesta. Dins del partit, exercia com a secretària d'Organització Local i com a vocal de l'Executiva Comarcal. L'Agrupació Local del PSPV-PSOE ha emés un comunicat en el qual expressa “el profundíssim dolor per la defunció de la nostra companya”. “És indescriptible”, afig l'escrit, “el dolor i desassossec que sentim per la pèrdua d’Ascen López, tot un exemple de dedicació, esforç i companyonia”.

CANFALI MARINA ALTA se suma a les nombroses mostres de condol i suport a familiars, amics i companys de partit. Descanse en pau.

<<< Tornar a la portada