Mor un agent de la Policia Local de Calp en el rescat d'un vehicle atrapat per l'aigua

Fallece un agente de la Policía Local de Calp en el rescate de un vehículo atrapado por el agua
  18/09/2022

Un agent de la Policia Local de Calp ha mort en la matinada d'aquest diumenge durant el rescat d'un vehicle atrapat per l'aigua amb un ciutadà en el seu interior. El succés ha ocorregut cap a les 2 hores a la urbanització *Empedrola. El cotxe s'havia quedat atrapat en un camí que discorre en paral·lel al llit del riu en el terme municipal de Benissa. 

Per la seua proximitat, han acudit van desplaçar dues patrulles de la Policia Local que han trobat el vehicle envoltat d'aigua amb un home dins. Un familiar del conductor s'havia desplaçat també a la zona i ha caigut a l'aigua d'on ha sigut rescatat pels agents.

En intentar el rescat del conductor del vehicle un agent de la Policia Local ha trepitjat en fals i ha caigut a l'aigua sent arrossegat pel corrent a gran velocitat. Hores després, sobre les 6.37, el cos de l'agent mort ha sigut trobat a 2 quilòmetres de distància riu avall en terme municipal de Calp. 

El vehicle atrapat ha sigut també arrossegat per l'aigua amb el conductor en el seu interior que finalment ha pogut eixir i ha sigut socorregut per la Policia Local

 Se li ha traslladat a l'Hospital de Dénia encara que les seues ferides no revisten gravetat.

Des de l'Ajuntament s'estudien les mesures que es duran a terme al llarg del dia amb motiu de la mort del policia local.

L'Ajuntament de Calp ha decidit decretar cinc dies de dol oficial fins el proper dia 18 i ha acordat en senyal de condolença i respecte les següents accions: les banderes onejaran a mitja asta en tots els edificis municipals. Prendre les banderes en els edificis públics amb crespó negre en senyal de dol.Se suspenen tots els actes públics organitzats per l'Ajuntament de Calp a través de qualsevol de les seues àrees o regidories – incloses totes les previstes en el dia de hui amb motiu de la Fira de les Associacions.

 

<<< Tornar a la portada