Festes i Tradicions organitza un Mig any de Sant Jaume d’Ondara adaptat a la incidència de la pandèmia

Festes i Tradicions organitza un Mig any de Sant Jaume d’Ondara adaptat a la incidència de la pandèmia
  18/01/2022

La Regidoria de Festes i Tradicions de l’Ajuntament d’Ondara reprèn aquest 2022 els actes de la festa del Mig Any de Sant Jaume, que l’any precedent no es van poder celebrar per les restriccions pel COVID. No obstant això, l'alta incidència actual de la pandèmia tant al municipi com a la comarca, desaconsellen celebrar el principal acte previst amb l'actuació de l'orquestra No Comment a la plaça de bous.

El responsable de l’àrea, Miguel Gomis, ha aclarit que aquesta actuació s'ajorna per a poder realitzar-se en unes pròximes dates més favorables, en una Festa Santjaumera a realitzar quan la sisena onada i les xifres d'incidència permeten celebrar l'acte amb més seguretat.

 

PRÒXIMA FESTA SANT JAUMERA

 

Malgrat d'això, la resta d'activitats programades per la Regidoria de Festes i Tradicions per al Mig Any de Sant Jaume 2022, si que es podran celebrar, seguint totes les mesures de seguretat; en concret, els actes per al públic infantil i les partides de raspall. En concret, el mig any es realitzarà el dissabte 29 de gener 2022 amb parc infantil i bou mecànic a les 12 hores, carretons a la plaça de bous a les 16 –acte inicialment previst a enfront de l’Ajuntament- i partides de pilota en la modalitat de raspall al Trinquet Municipal a les 17 hores.  

El regidor de Festes i Tradicions ha convidat a la ciutadania a viure el Mig Any de Sant Jaume amb seguretat donades les actuals circumstàncies, i ha emplaçat a la població a participar més endavant en la festa amb l'orquestra que tindrà lloc quan siga més oportuna la seua celebració.

<<< Tornar a la portada