Canfali Marina Alta

Futbol: Gema Estrela és proclamada presidenta del CD Dénia

  • Fútbol: Gema Estrela es proclamada presidenta del CD Dénia
  • Fútbol: Gema Estrela es proclamada presidenta del CD Dénia
  • Fútbol: Gema Estrela es proclamada presidenta del CD Dénia
  06/07/2018

Gema Estrela ha estat proclamada presidenta del CD Dénia per als propers quatre anys. La proclamació s'ha fet a l'assemblea extraordinària que s'ha celebrat hui divendres a la Casa de Cultura. Va ser l'única sòcia que va presentar la seua candidatura per la qual cosa no ha calgut fer eleccions.


La presidenta va presentar a les persones que formen la seua junta directiva, una junta en la que hi ha cares noves respecte a la de fa un any. La junta la componen: Antonio Martí Frau, vicepresident; Marta Marco, secretària; Pepe Albert, tresorer; Toni Woodward, relacions institucionals; Juan Benavente, Javier Moscardó, Jonathan Lambert i Rubén Bertó com a vocals; Luigi Sardí i José Cabo, responsables dels juvenils; Cayetano Bertó, director esportiu; José Carpi, delegat; i Isabela Miñana, premsa.
Abans que Estrela fos proclamada presidenta es va celebrar l'assemblea ordinària corresponent a la temporada 2017-2018, en què el punt més important era el balanç econòmic. El club ha tingut uns ingressos de 23.9757,99 euros, i unes despeses que han pujat a 24.1657,99, per la qual ha tancat l'exercici l'ha tancat amb un dèficit de 1.900 euros.


El director esportiu, Bertó va ser el primer a prendre la paraula per fer el balanç esportiu. Després va parlar dels jugadors que han renovat, dels que han marxat i dels tres fitxatges que ja s'han fet.
Finalment, i abans de celebrar-se l'assemblea extraordinària es van presentar els pressupostos per a la temporada 2018-2019. El club comptarà amb un pressupost de 215.000 euros.

Cercar notícies
Agenda