Gabriel Martínez ha sigut reelegit president de Marines d'Espanya

Gabriel Martínez ha sido reelegido presidente de Marinas de España
  15/06/2022

Gabriel Martínez ha sigut reelegit president de Marines d'Espanya (Federació Espanyola d'Associacions de Ports Esportius i Turístics) en l'Assemblea General que s'ha celebrat a Madrid. Martínez, que a més és el director general de Marina Dénia, va ser triat per primera vegada al juliol de 2018. 

També és president de l'Agrupació de Ports Esportius i Turístics de la Comunitat Valenciana, delegat davant el Clúster Marítim, la Direcció General de la Marina Mercant i la Comissió Nacional de Fars. 

Marines d'Espanya està conformada per 180 ports esportius i turístics, 100 @@varadero i més de 46.000 amarraments, en aquests quatre anys s'han creat diverses comissions per a treballar en diferents aspectes com el turisme nàutic, Ports de l'Estat i Bandera Blava. Gabriel Martínez ha manifestat que “en aquests últims quatre anys hem fet un gran esforç i treball per a situar a la nostra federació en el lloc que es mereix”. Anuncia que hi ha “molts projectes en marxa i volem afrontar els pròxims anys amb molta il·lusió. Sabem que la nostra activitat és molt important per a un país com Espanya, amb més de 8.000 quilòmetres de costa”.

Marines d'Espanya va participar el dimecres en un desdejuni del Clúster Marítim Espanyol, al qual va assistir el secretari d'Estat de Turisme, Fernando Valdés. 

<<< Tornar a la portada