Gata aprova la contractació de les obres de l’antiga caserna

  • Gata aprueba la contratación de las obras del antiguo cuartel
  • Gata aprueba la contratación de las obras del antiguo cuartel
  05/05/2022


El plenari de l’Ajuntament de Gata va aprovar este dimecres, en sessió extraordinària i urgent, la contractació de les obres de l’antiga caserna de la guàrdia civil. L’alcalde, Josep Signes, va explicar que la urgència per aprovar la contractació és deguda a que cal iniciar les obres el més prompte possible ja que s’han retardat per la necessitat d’actualitzar el projecte als preus actuals, i evitar així el risc de deixar deserta la licitació i no poder justificar l’ajuda de què disposa.
    Les obres de rehabilitació es finançaran través d’un conveni amb la Vicepresidència Segona i Conselleria d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica que es va signar a març de 2021, i que es divideix en dos anualitats. Dins del pressupost de 2022 s’han consignat 340.000 euros i en la pròxima anualitat, 200.000 euros.
    El projecte, valorat en 730.655 euros, compren la substitució de la coberta, reforç i consolidació de l’edifici de l’antic quarter de la Guàrdia Civil de Gata.
    Segons el regidor d’Urbanisme, Antonio J. Signes, s’està treballant per buscar finançament de la resta del pressupost a través dels fons europeus, compatible amb el conveni existent. 
    Tant la urgència del plenari com el únic punt de l’ordre del dia, la contractació de les obres de la caserna, va prosperar amb l’abstenció del grup municipal del PP i els vots a favor del equip de govern, Compromís i PSPV.

<<< Tornar a la portada