Gata serà la seu de les finals de la Copa Bàsquet en categoria Preferent i Autonòmica

Gata será la sede de las finales de la Copa Baloncesto en categoría Preferente y Autonómica
  21/11/2022


La Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana (FBCV) i l'Ajuntament de Gata, amb la col·laboració del Club Bàsquet Gata, han aconseguit un acord amb el qual el municipi es converteix en la seu de les Copes Preferents i la Copa Autonòmica de la temporada 2022-2023.
    D'aquesta manera, Gata serà el principal focus d'atenció del bàsquet de la Comunitat Valenciana en els pròxims mesos, albergant les competicions que atorgaran els primers títols. Seran quatre esdeveniments amb quatre equips participants en cadascun d'ells a la recerca d'un premi doble, ja que el campió de cada Copa ho tindrà tot a favor per a culminar durant la temporada l'ascens de categoria.
    Tant l'Ajuntament de Gata com el Club de Bàsquet han mostrat la seua ferma aposta per convertir-se en els amfitrions d'aquests esdeveniments de primer nivell, competicions que no sols es podran seguir in situ en el propi Pavelló Municipal, sinó que multiplicaran la seua audiència gràcies a la seua emissió en streaming a través del Canal YouTube FBCV perquè puguen seguir-se en viu en tota la Comunitat Valenciana.
    

Aquests són els esdeveniments programats:


• Copa Júnior Femení Preferent


• Copa Júnior Masculí Preferent


• Copa Sènior Masculí Preferent


• Copa Sènior Masculí Autonòmic
    

El primer d'ells arribarà el cap de setmana del 3 i 4 de desembre amb la Copa Júnior Femení Preferent, una competició que reunirà en la lluita pel títol a NBF Castelló, Bàsquet Comenius, Blansa CBF Port Sagunt i CB Sant Blas Alacant B.

<<< Tornar a la portada