Gonzalo Romero s’imposa en el Concurs de Pintura Ràpida de la Fira de Comerç de Pego 2023

  • Gonzalo Romero se impone en el Concurs de Pintura Ràpida de la Fira de Comerç de Pego 2023
  • Gonzalo Romero se impone en el Concurs de Pintura Ràpida de la Fira de Comerç de Pego 2023
  27/03/2023

El jurat del IV Concurs de Pintura Ràpida de la Fira de Comerç de Pego 2023 li ha adjudicat el títol de guanyador  a Gonzalo Romero Navarro a qui han lliurat un xec de 800 euros de l’Ajuntament. Romero ha estat acompanyat en els llocs d’honor per Paco Rojas García i Blai Tomàs Ibañez que  s’han emportat el segon i tercer premi dotats en 500 i 400 euros per empreses com la VAPF i Ecoforce.

         La categoria infantil ha estat adjudicada a Verónica Kolesnichenko que ha rebut un vale de 100 euros de l’associació Comerç de Pego.

        L’alcalde Enrique Moll s’ha congratulat de l’augment de participants en la present edició, propiciada per l’augment de la dotació econòmica per part de l’Ajuntament per tal de consolidar-lo com a complement cultural de la Fira de Comerç. Esdeveniment en el que ha reivindicat la necessitat de visualitzar el producte i la vocació de servei del comerç pegolí i les avantatges de l’atenció personalitzada de cara dels potencials clientes de la Marina Alta i comarques veïnes.

Així mateix, ha elogiat l’aposta feta des de la Regidoria de Promoció Econòmica i Turisme per a fer coincidir la Fira de Comerç amb la Setmana Gastronòmica de l’arròs bomba i bombó amb la finalitat de que el municipi comptara amb una potent oferta promocional de primavera que s’ha vist recolzada per la multitudinària presència de visitants.

 

<<< Tornar a la portada