Grup ASISA, primera companyia sanitària que certifica els seus protocols enfront de la COVID-19 en tota la seua xarxa assistencial

Grupo ASISA, primera compañía sanitaria que certifica sus protocolos frente a la COVID-19 en toda su red asistencial
  14/07/2020

 

El Grup ASISA és la primera companyia sanitària que ha certificat els seus protocols enfront de la COVID-19 en tota la seua xarxa assistencial i oficines pròpies. L'empresa certificadora AENOR ha dut a terme un procés d'exhaustives auditories amb les quals han comprovat que el grup compta amb totes les mesures necessàries per a garantir la seguretat dels seus empleats i pacients.

Les empreses de la companyia sotmeses a auditoria han sigut tots els hospitals i centres mèdics del Grup Hospitalari HLA. Entre ells, s'inclou l'HLA Sant Carlos, de Dénia, i el centre d'especialitats de Xàbia. Segons el Dr. Enrique de Porres, conseller delegat i president del Comité de Qualitat del Grup ASISA, “aquesta certificació posa en valor la nostra capacitat de resposta per a enfrontar-nos a la crisi sanitària que estem travessant. Per al Grup ASISA la seguretat dels nostres empleats i pacients és el més important”. Assegura a més que “el compliment dels protocols i l'aplicació de les mesures i recomanacions indicades contra el coronavirus és la millor manera de detindre la seua propagació i de col·laborar en el control de la pandèmia”.

Amb una metodologia basada en les recomanacions d'organismes nacionals i internacions, l'obtenció d'aquest segell recolza les bones pràctiques en la gestió de riscos derivats de la COVID-19 en les instal·lacions i serveis assistencials del Grup ASISA.

QUALITAT ASSISTENCIAL CERTIFICADA 

El Certificat dels Protocols enfront de la COVID-19 és un pas en l'estratègia del Grup ASISA per l'excel·lència i la qualitat assistencial. 

Des de 2017, el Grup ASISA compta amb el certificat ISO 9001:2015 en qualitat en tota la seua xarxa assistencial renovant-ho cada any després d'exigents auditories, la qual cosa evidencia el compromís de la companyia en la cerca permanent de l'excel·lència en tots els seus processos.

En 2018, el Grup ASISA va fer un pas més aconseguint la certificació ISO 14001:2015 al mig ambient per a tota la totalitat de la xarxa hospitalària i serveis centrals de la companyia, minimitzant així l'impacte de les seues activitats al medi ambient i posant en marxa iniciatives i projectes que ajuden a cuidar el planeta.

<<< Tornar a la portada