Troben sense vida al senderista desaparegut a la Vall de Laguar

  • Hallan sin vida al senderista desaparecido en la Vall de Laguar
  • Hallan sin vida al senderista desaparecido en la Vall de Laguar
  11/09/2021

L'home de 38 anys desaparegut a la Vall de Laguar ha sigut trobat  aquest dissabte en un dels gorgs del Barranc de l,Infern. El cadàver del senderista s'ha localitzat a les 09.58 hores. Un dispositiu format pels bombers del Consorci Provincial, Guàrdia Civil i altres forces de seguretat el buscaven des de feia uns dies. La Guàrdia Civil de la Vila va trobar el dijous el seu cotxe prop de la zona.

La cerca s'havia représ al matí en el Barranc de l'Infern i Fleix. Participaven el Grup de Rescat, la Unitat Canina i l'equip de drons així com altres cossos i forces de seguretat. Poc abans de les 10 hores, el seu cos ha sigut trobat sense vida.L'helicòpter Alfa 1 ha procedit a rescatar a la víctima, que era asturià de naixement però vivia a La Vila Joisa. Segons han explicat els bombers, es va eixir de la senda i es va dirigir cap als gorgs, on va morir.  

L'home va estar parlant en la nit del dissabte amb la seua mare i li va dir que l'endemà aniria d'excursió per les muntanyes de la comarca. No es va saber res més d'ell. 

 

 

<<< Tornar a la portada