Igualtat i Joventut d’Ondara llancen una singular campanya de corresponsabilitat dissenyada per Sapristi

Igualtat i Joventut d’Ondara llancen una singular campanya de corresponsabilitat dissenyada per Sapristi
  05/12/2023

“Passaria la vostra relació de parella la ITV d’igualtat” és la singular pregunta amb la que l’Ajuntament d’Ondara ha adoptat per lema de la campanya de corresponsabilitat per a aconseguir un municipi igualitari.

            La iniciativa, que encara que agafa a les populars sigles identificatives de la  inspecció tècnica de vehicles queda referida a la inspecció de tasques de la vivenda en parella,  ha estat presentada per la regidora d’Igualtat, Nerea Mallol, i pel d’Infància Adolescència i Joventut, Jordi Ruíz-Orejón, en presència de l’alcalde José Ramiro.

 

INSPECCIÓ DE TASQUES DE LA VIVENDA EN PARELLA

 

            Aquest últim s’ha congratulat de la capacitat i disposició de les diferents Regidories per a treballar conjuntament en projectes que resulten vitals per a la societat ondarenca, en aquest cas per a aplicar de forma conjunta els fons dels Plans Corresponsables del Ministeri d’Igualtat, a càrrec dels que es finança.

            Per la seua banda, la responsable d’Igualtat ha emmarcat la campanya en els objectius de recollir dades de com és la corresponsabilitat a Ondara per mitjà d'un formulari que es planteja de cara a elaborar el futur pla local en la matèria; difondre la qüestió; i que les famílies puguen descarregar la Guia d'Igualtat que s'ha elaborat per part de la Regidoria en contestar el qüestionari online.

            “La campanya persegueix com a objectiu la conscienciació sobre corresponsabilitat destinada a les famílies, i principalment, destinada als homes” ha confirmat Mallol per a convidar a la participació del taller sobre la matèria i masculinitats que es realitzarà el pròxim divendres 15 de desembre a les 19.30 hores a l'Espai Jove, com a primera trobada de debat i participació per poder-ne parlar d’aquests temes.

            Així mateix ha detallat que la campanya, dissenyada per Sapristi, ha engegat la web https://itvigualtat.com/, a més de la disposició d’uns objectes de merchandising que es repartiran el 15 de desembre en el taller a l’Espai Jove d'Ondara. Objectes que en forma de davantal, tote-bag, imant, bullet journal i un carro de la compra retolat amb “La igualtat sobre rodes”, seran també sortejats entre les persones que ompliguen el qüestionari abans de la data.

A banda, els compareixents han informat que la campanya també tindrà presència en ràdio i en xarxes socials, on el contingut s'enfocarà al fet que les parelles revisen el seu estat d'igualtat per a convidar-les al referit taller, amb contingut en diversos formats com storys, post o reels.

 

 

 

 

<<< Tornar a la portada