Canfali Marina Alta

José Vicente Bolta és el nou director de CANFALI MARINA ALTA

José Vicente Bolta es el nuevo director de CANFALI MARINA ALTA
  03/08/2019

El nostre company José Vicente Bolta Sellés ha assumit la direcció de CANFALI MARINA ALTA. Nascut a Dénia i vinculat a la casa des dels anys 80, ha estat exercint el càrrec en funcions des de l'últim mes, després de la mort de qui fos l'alma mater del nostre setmanari, Paco Serradell. Amb ell s'obrI una nova etapa no exempta de canvis però en la que seguirem mantenint la mateixa línia editorial i el compromís que des de fa anys adquirim amb els nostres lectors, per als que les nostres pàgines continuen obertes i als que devem la nostra raó de ser.
La vinculació de José Vicente Bolta Sellés amb CANFALI MARINA ALTA es remunta als anys 80, quan compaginava les pràctiques a Dénia amb els seus estudis de periodisme a la Facultat de Ciències de la Informació de Madrid. Allí va treballar al mateix temps, i durant gairebé dos anys, a la revista Teleprograma (TP). A principis dels anys 90 va ser corresponsal del diari ABC a la comarca i va treballar també a Marina Alta TV. L'any 1994 passaria a formar part de la nostra redacció, de la qual ha format part durant els últims 25 anys.
Bolta assumeix la direcció amb el suport de tots els que fem possible que, després de 43 anys, CANFALI MARINA ALTA seguisca arribant cada dissabte a mans dels nostres lectors. Li desitgem molta sort i un llarg camí.

Cercar notícies
Agenda