Josep Signes (Compromís) repeteix com alcalde de Gata amb el suport del PSPV

Josep Signes (Compromís) repeteix com alcalde de Gata amb el suport del PSPV
  17/06/2023

Compromís i PSOE de Gata han fet efectiu el pacte que reeditaren a última hora per a fer Josep Signes com alcalde del municipi, encara que en aquesta cas amb la novetat que el càrrec serà compartit amb el socialista Tonia Signes. Així doncs, la candidatura de Compromís ha prosperat amb el suport dels 4 regidors de Compromís i els 3 de PSOE, font els 6 regidors del PP.
El nou alcalde ha recordat als regidors que han passat per l'Ajuntament, especialment, aquells que han estat en l'última legislatura i ara ja no formen part de la corporació per la seua tasca i dedicació al poble. També ha volgut donar veu a tots els regidors que han pres possessió: David, Leticia i Yolanda.
Finalment, ha fet referència als projectes iniciats que el nou equip de govern confia portar endavant i finalitzar com el Centre de Dia, l'ampliació de l'IES, la reforma de l'escola i la construcció d'un poble amable per lluitar contra el canvi climàtic.
Per la seua part, Toni Signes, PSOE, ha parlat del pacte de govern i ha dit que és hora de mirar endavant i fer front a les polítiques que puguen afectar el nostre poble.
Maite Signes, PP, ha argumentat que continuaran 4 anys més en l'oposició però sentint el suport de la gent de Gata com a la llista més recolzada en les últimes eleccions.

<<< Tornar a la portada