Juanjo Bolufer és presentat com a capità dels Moros i Cristians de Pego al concert de música festera del Mig Any

  • Juanjo Bolufer és presentat com a capità dels Moros i Cristians de Pego al concert de música festera del Mig Any
  • Juanjo Bolufer és presentat com a capità dels Moros i Cristians de Pego al concert de música festera del Mig Any
  26/01/2024

El Mig Any de Moros i Cristians de Pego ha estat inaugurat amb la investidura oficial de Juanjo Bolufer Femenia i Abel Sendra Vicens com a respectius capità i ambaixador per la filà mora Al Hagamba Muza i Inquisidors.

        L’acte ha tingut lloc en l’intermedi del concert de música festera traslladat a  l’auditori de l’Agrupació Musical de Pego a causa del tancament permanent del Teatre Municipal per danys en l’estructura.

        L’esdeveniment, organitzat des de la Junta Coordinadora de Moros i Cristians, tindrà demà la seua jornada central a partir de les 11 del matí amb tallers participatius per als més menuts i les més menudes a la plaça del Mercat, on podran confeccionar-se escuts, espases i pintar-se la cara per preparar-se per a la batalla. També a eixa hora s’obrirà el desfilòdrom per poder marxar a ritme de pasdoble, marxes mores i cristianes i assajar a fer de caps d’esquadra i figures vàries per desfilar amenitzats per la banda musical de Planes i la xaranga local Contracant, amenitzats per la barra que disposarà la filà ambaixadora.

L’agenda d’actes es reprendrà de nou a les 19 hores amb les entradetes, que tenen prevista l’eixida a la mateixa plaça del Mercat encapçalades per la filà capitana i el bàndol moro, per a traslladar-se a partir de les 20 hores al Pla de la Font on el públic podrà gaudir de les arrancades.

<<< Tornar a la portada