K-SURF: La revolució en les taules de planxar

  • K-SURF: La revolución en las tablas de planchar
  • K-SURF: La revolución en las tablas de planchar
  • K-SURF: La revolución en las tablas de planchar
  • K-SURF: La revolución en las tablas de planchar
  • K-SURF: La revolución en las tablas de planchar
  04/05/2021


Rolser, líder mundial en la fabricació de carros de la compra, entra de ple en el sector de les taules de planxar amb la K-SURF.

 

La gran aposta de Rolser.

Ningú negarà que la tasca de planxar és especialment tediosa. D'aqueixes que anem deixant passar fins que el munt de roba neta i llista per a ser planxada s'acumula de tal manera que arriba a tocar el sostre.

Triar una bona taula de planxar és fonamental per a convertir una tasca de la qual quasi tots fugim en una cosa agradable i fàcil.

La Revolució.

Aquesta revolució consisteix en la creació d'una taula de planxat amb un nou disseny més atractiu i més divertit inspirat en una taula de surf. 

Aquest nou model, que s'uneix als ja coneguts de la marca, ha suposat una gran inversió en maquinària i investigació que ha fet possible el naixement d'aquesta nova taula que facilita la tasca del planxat. 

Batalla a l'oxidació.

Fabricada amb materials reciclats, la K-SURF es converteix en la taula líder en reciclabilidad. Més tecnologia i processos de fabricació ecològics són la base de la taula de planxar més innovadora del mercat. A més, gràcies al seu procés de fabricació i als materials utilitzats, les possibilitats d'oxidació s'eliminen al 100%.

Línies aerodinàmiques amb una superfície de planxat perforada d'una sola peça especial per a planxat a vapor i resistent a altes temperatures, potes d'alumini tubular en color negre, teixit especial en cotó 100%, fan de la K-Surf la taula de planxar més innovadora, moderna, còmoda i sostenible del mercat. 

Rolser ofereix als seus clients la possibilitat de triar entre més de 180 models en taules de planxat i fundes a joc, perquè planxar siga una tasca fàcil i còmoda adaptada als gustos i necessitats de cada consumidor.

MINI K-SURF

La taula perfecta per a espais xicotets.

No necessites molt espai per a la cura de la teua roba.

Arriben nous temps per als centres de planxat Rolser. Molt prompte desembarcaran enfront de tu, sembla que el corrent és favorable, només cal estar molt atent, albirar-les, fer-te amb elles i gaudir !

 

 

 

<<< Tornar a la portada