Kiko Peiró Mora aspira a participar en els Jocs Olímpics de Kite Boarding 2024

Kiko Peiró Mora aspira a participar en los Juegos Olímpicos de Kite Boarding de 2024r
  26/05/2018

"Es poden arribar a velocitats de més de 50 km. i no, no hi ha por, surts a navegar i només hi ha el vent, el mar i tu "

V. MENGUAL

Kiko Peiró Mora té 15 anys, cursa 3r de l'ESO al col·legi Alfa & Omega i és bon estudiant. Juntament amb les seues dues germanes -té una major i una altra més petita que ell- és l'orgull dels seus pares. Fins aquí, Kiko pot ser considerat com un adolescent més, un jove amb una vida normal, amb els seus estudis i els seus amics, però ell no està per la labor de ser un més. Des que va volar un parapent juntament amb el seu pare, Paco, als 4 anys té clar que la seua passió és el Kite Boarding.


El jove denier és un mestre en la modalitat kite foil i freestyle i la seua màxima aspiració és estar als Jocs Olímpics de 2024 de Kite Boarding. Aquest esportista d'elit vol ser profeta a la seua terra i està disposat a demostrar-li el que val a Asier Fernández, el director de preparació olímpic de la Reial Federació Espanyola de Vela -que estarà aquest cap de setmana a Dénia com a observador en la tercera i última prova de la Fórmula Kite Spain Sèries 2018-, que té a més fixar-se en la seua trajectòria i no oblidar-se'n per al 2024.

<<< Tornar a la portada