Quilòmetres solidaris contra les desigualtats i la pobresa

Kilómetros solidarios contra las desigualdades y la pobreza
  18/06/2022

 

 

L'alumnat de l'IES Antoni Llidó recapta 500 eruos en una carrera solidària

 

Els alumnes de l'IES Antoni Llidó de Xàbia han mostrat el seu costat més solidari amb Quilòmetres de Solidaritat, una carrera no competitiva per una bona causa. Conscienciats amb l'emergència climàtica i la lluita contra les desigualtats i la pobresa, han recaptat 500 euros a benefici de l'ONG Save the Childresn i la campanya que desenvolupa en la Banya d'Àfrica. La seua ha sigut una demostració de xicotets gestos per a ajudar al planeta. En el seu cas, només calia calçar-se unes sabatilles i córrer.

La carrera ha consistit a donar voltes a l'institut. Cada participant comptava amb un carnet de patrocini i uns espónsores. Per cada volta que completaven al circuit, rebien una quantitat de diners dels seus patrocinadors. Així que, no ho han dubtat i s'han esforçat al màxim per a donar el major nombre de voltes i, d'aquesta manera, aconseguir que el donatiu fora major.

Des del centre se subratlla que els alumnes de l'IES Antoni Llidó estan molt conscienciats amb l'ajuda humanitària i amb combatre el canvi climàtic. Destcan també que el projecte Quilòmetres de Solidaritat fomenta els hàbits saludables de córrer i caminar i reforça el compromís per acabar amb les desigualtats i la pobresa dels més vulnerables, els xiquets.

En la Banya d'Àfrica, on es destina els diners recaptats, la sequera ha provocat grans desplaçaments de població. Més de 250.000 persones han mort a Somàlia durant la crisi alimentària. L'Organització Mundial de la Salut (OMS) ha advertit que 1,7 milions de menors de cinc anys moren per causes relacionades amb els riscos ambientals.

<<< Tornar a la portada