L’assemblea del PSPV confirma que Ramiro optarà a revalidar l’alcaldia d’Ondara en els comicis de 2023

La asamblea del PSPV confirma que Ramiro optará a revalidar la alcaldía de Ondara en los comicios de 2023
  19/09/2022

L’actual alcalde d’Ondara, José Ramiro, ha estat confirmat com a candidat del PSPV a l’alcaldia per a les pròximes eleccions municipals en l’assemblea de l’Agrupació Socialista ondarenca.

            La reunió i el posterior sopar dels militants han estat el marc en el que Ramiro s’ha compromès a encapçalar el projecte que complete la línia de treball i de canvi que es va encetar el poble amb arribada dels socialistes al govern. “Gràcies a un grup de gent molt compromesa i amb moltes ganes de treballar, és a dir, gràcies a l’esforç dels regidors i regidores que m’acompanyen, hem recuperat l’Ondara que volíem i hem dotat d’identitat el nostre projecte de poble” ha manifestat Ramiro per a donar les gràcies al suport del PSPV ondarenc.

            Així mateix, el de nou candidat del PSPV-PSOE ha destacat que “després de dues legislatures de redreçament municipal i de liquidació de l’intolerable deute del anterior govern del Partit Popular, és el moment de donar continuïtat al programa socialista amb l’aval de l’experiència i de la participació d’una ciutadania que ens ha donat la seua confiança en dues ocasions”. En això ha fet al·lusió a la  transcendència d’iniciatives en marxa pendents de culminar, tal com la unificació dels centres docents, que, al seu entendre, exemplifiquen el model de gestió racional que ha vertebrat l’agenda del PSPV-PSOE durant els últims set anys cap a una política més humana i empàtica amb les necessitats de la ciutadania.

            Per a Ramiro “el gran repte de les properes eleccions és el de consolidar el pla de treball encetat el 2019 i visibilitzar totes les accions dutes a terme des de totes les àrees de treball”. En aquest sentit, incideix en que “la meua nova candidatura és, en definitiva, una aposta per donar forma i continuïtat a una línia de treball que ens ha costat molt engegar i que resumeix els valors democràtics que em van dur fins a la política com és l’honor del servei ciutadà i la voluntat de ser un administrador tan just com proper”.

<<< Tornar a la portada