La banda de Pego Smoking Souls és la gran triomfadora dels Premis Ovidi Montllor

La banda de Pego Smoking Souls es la gran triunfadora de los Premios Ovidi Montllor
  14/11/2020

Smoking Souls, la banda de Pego que porta deu anys fent música, ha sigut la gran triomfadora dels Premis Ovidi Montllor, que enguany celebraven la quinzena edició. Amb tres guardons -millor disc de rock, millor producció i millor disseny (Helga Pérez), Translúcid es convertia en el disc que més distincions ha aconseguit enguany. L’escenari del lliurament dels premis va ser el Teatre Calderón d’Alcoi, on es va retre també un homenatge a l’escriptora alcoiana Isabel Clara-Simó.

            Translúcid és el quart disc del grup de la Marina Alta i, per a la crítica, potser el millor. Els seus components reconeixien en el moment del llançament que els onze temes que li donen cos són “els millors que hem composat mai”, fruit -afegien- “de l’exigència individual i col·lectiva”. Guitarres i sintetitzadors destaquen en un treball que barreja música combativa i intimista, reflexiva i alhora compromesa.

            Els premis, atorgats pel Col·lectiu Ovidi Montllor reconeixen de forma anual els artistes que publiquen música en valencià.

Subscriu-te!