La banda del Verger presenta els seus onze nous membres dins la Festa de la Música

La banda del Verger presenta sus once nuevos miembros dentro de la Festa de la Música
  03/12/2021

L’Associació Musical El Verger està de festa aquest cap de setmana que allargarà amb les audicions fins el 8 de desembre. Desprès superar un any difícil com el del passat, la banda torna ha incorporar nous membres en el concert de la festa de la música que tindrà lloc demà dissabte 4 a l’Escola-Auditori a les 19.30 hores, i que estarà dirigit per Daniel Olmos. 
    En total són onze els jóvens músics que provenen de “la bandeta”: Ruth Ferrer (saxo); Ainhoa López (flauta); Francesc Carrió (trompeta); Àgata Fornés (clarinet); Pablo Sesé (trompeta); Borja Ortega (percussió); Iván Pons (bombardí); Sergi Doménech (trompa); Álvaro Rodríguez (trompeta); Samuel Rodríguez (trompa); María Arbona (flauta). A tots ells se’ls donarà l’entrada oficial a la banda durant el concert de dissabte 4 de desembre.
    Tanmateix, divendres hi ha previst en la programació la cercavila pels carrers del poble, a les 19 hores. A banda, les audicions dels alumnes de l’escola se celebraran el diumenge 5 a les 19 hores, i dilluns 6 i dimecres 8 a les 18 hores.  

<<< Tornar a la portada