La biblioteca de Pego retrà homenatge a Estellés el proper dijous amb motiu del Dia de la Poesia

La biblioteca de Pego retrà homenatge a Estellés el proper dijous amb motiu del Dia de la Poesia
  14/03/2024

L’Ajuntament de Pego ha organitzat una actuació poètic-musical a la biblioteca Carmen Alemany Bay per retre homenatge a Vicent Andrés Estellés en el centenari del seu naixement el proper dijous 21 de març amb la participació de Joan Femenia i Enric Casado.

        L’acte, emmarcat en el Dia de la Poesia, serà aprofitat pel regidor de Cultura, Josep Mengual per a presentar el punt d’interès sobre el poeta de Burjassot, considerat un dels poetes valencians més importants, que estarà situat a la biblioteca municipal durant tot l’any.

“Creiem que Estellés és un dels nostres més il·lustres autors i és de vital importància rememorar la seua figura i la seua meravellosa obra en un any tan important, especialment perquè els més xicotets i xicotetes coneguen el seu llegat, necessari per a entendre la cultura valenciana”, ha manifestat Mengual per a justificar la iniciativa. En ella ha destacat la col·laboració de l'associació Atzaïla, que situa “sempre del costat de la cultura, reivindicant les nostres arrels i, en este cas, rememorant una figura tan important per a la societat valenciana com ho va ser, ho és i ho serà, Estellés”.

No obstant això, el responsable de l’àrea de Cultura ha informat que des d’aquest departament es treballa per a fixar en el calendari altres esdeveniments sobre la figura del poeta durant este any del centenari del seu naixement, els quals seran detallats pròximament.

 

       

 

 

<<< Tornar a la portada