Canfali Marina Alta

La Biblioteca Municipal de Dénia reobri les seues portes este dijous

La Biblioteca Municipal de Dénia reabre sus puertas este jueves
  13/05/2020

a Biblioteca Pública de Dénia obri demà

Dénia (13.05.2020).- La Biblioteca Pública Municipal de Dénia obri demà dijous, 14 de maig, després de dos mesos de tancament pel decret d'alarma. Ho farà amb un horari especial, més reduït que l'habitual: de dilluns a divendres, dissabtes tancat, de 9 a 14 hores i de 16 a 20 hores. A més, l'únic servei presencial disponible serà el de préstec i devolucions de material, així com el servei d’informació i orientació bibliogràfica.


Els usuaris no podran accedir a les sales ni a la col·lecció directament. Per a alleugerar les esperes i minimitzar els riscos, des de la Biblioteca se'ls aconsella realitzar amb antelació les peticions de material, preferiblement per correu electrònic, a l'adreça biblioteca@ayto-denia.es, o per telèfon al 96 578 36 65, perquè quan vagen el tinguen preparat per a la recollida. En les peticions, siguen per correu electrònic o per telèfon, s'ha d'indicar sempre el número de carnet de la biblioteca, que apareix baix el codi de barres del document identificatiu, axí com el nom i cognoms de la persona interessada. El catàleg del material disponible es pot consultar en la pàgina http://xlpv.gva.es


El termini dels préstecs durant este període d'estat d'alarma s'amplia a 30 dies per a qualsevol tipus de material. Cada usuari es pot endur alhora un màxim de 8 llibres i de 6 DVD/CD/PC.

Tot el material retornat passarà una quarantena de 15 dies abans de tornar a estar disponible de nou per al préstec.

D'altra banda, l'Agència de Lectura de Baix la Mar romandrà tancada fins a nou avís Les devolucions de material de l'agència es poden fer, de manera excepcional, en la Biblioteca del carrer de Sant Josep.

Cercar notícies
Agenda