La cantant Marta Sánchez, estrela del cartell del segon Calpe Pop Festival 

La cantante Marta Sánchez, estrella del cartel del segundo Calpe Pop Festival 
  05/07/2022
Es desenvoluparà el 13 i 14 d'agost i comptarà amb l'actuació dels grups locals Els *Astralabios i *Mc Lucas *the *Band

La cantant Marta Sánchez ha sigut anunciada com el plat fort de la segona edició del Calp Pop Festival que tracta de consolidar l'Ajuntament com a complement per a les festes patronals dedicades a la Verge de les Neus i els bous al carrer que se celebren la primera quinzena d'agost. L'alcaldessa, Ana Sala, el regidor de Festes, Paco Avargues, la presidenta de la comissió de festes 2022, Mariola Mulet així com la de la comissió de festes 2023, Aroa Pineda, i la de l'Associació de Moros i Cristians Santíssim Crist de la Suor, María Ángeles Penella, han presentat aquest dimarts el festival que enguany es desenvoluparà al llarg de dos dies, en lloc d'un com l'any passat. 
    “Aquest minifestival es va fent a poc a poc un buit en el calendari festiu de Calp i volem que vaja agafant major auge per a convertir-se en un esdeveniment musical consolidat”, ha destacat el regidor Paco Avargues. 
    El Calp Pop Festival se celebrarà el 13 i 14 d'agost en el *Parc de la *Creativitat i comptarà el primer dia amb l'actuació dels grups locals Els Astrolabis i Mc Lucas the Band, a més de la macrodiscomóvil Tumbalea Revolution amb animació i la participació del DJ Néstor García. El 14 agost actuarà Marta Sánchez. 
    “Aprofitem el cap de setmana més important de l'any en termes d'afluència de gent en el municipi per a oferir aquest concert just quan han acabat les festes patronals i coincidint amb un pont festiu en el qual molta gent està d'escapada o de vacances”, ha destacat Ana Sala, que ha afegit que el festival “naix amb la idea de consolidar-lo i perpetuar-lo en el temps”. 
    El certamen, l'entrada del qual és gratuïta, ha tingut un cost per a l'Ajuntament de 68.000 euros, segons ha informat l'alcaldessa. A més, l'esdeveniment estarà organitzat a través de l'empresa Excelsior. 
    Les comissions de festes de 2022, 2023 i l'Associació de Moros i Cristians Santíssim Crist de la Suor muntaran barres aqueixos dies per a recaptar fons per a les festes.

<<< Tornar a la portada