La Regidoria d’Igualtat d’Ondara elabora la Guia de recursos per a la violència de gènere a la Marina Alta.

  • La Concejalía de Igualdad de Ondara elabora la Guía de recursos para la violencia de género en la Marina Alta
  • La Concejalía de Igualdad de Ondara elabora la Guía de recursos para la violencia de género en la Marina Alta
  02/05/2023

La Guia de recursos per a la violència de gènere a la Marina Alta ha estat elaborada per la Regidoria d’Igualtat d’Ondara com a document per a poder donar difusió i resposta a aquesta problemàtica i saber, en cas de patir aquesta malaurada xacra social, saber els mecanisme que es disposa per a controlar-la i eradicar-la.

El document ha estat presentat pel tècnics de Joventut i Educació d’Ondara, i la d’Igualtat de la MASSMA, per a incidir en que no ha estat concebut únicament per a persones que pateixen violència de gènere, sinó com una ferramenta de consulta i assessorament en cas de conèixer persones que puguen ser víctimes d’aquest fenomen. La guia en qüestió està editada en format de butxaca per la seua discreció i facilitat de consum,  tant en valencià com en castellà i amb enllaços QR a la Guia del Ministeri, també de recursos per a la mateixa finalitat en anglès, francès, alemany i àrab.

Segons han informat en els pròxims dies, les guies es repartiran tant als edificis públics de l'Ajuntament d'Ondara com a comerços d'Ondara, amb l’objectiu d’arribar al major nombre de gent possible. A banda, han donat l’opció per a ser consultada a la web de l'Ajuntament d'Ondara: https://www.ondara.org/wp-content/uploads/2023/04/guia-recursos-violencia-genero.pdf.

La iniciativa suposa una de les diferents accions que s'han engegat dins d'aquest 2023 per part de la Regidoria d'Igualtat de l'Ajuntament d'Ondara i la Comissió d'Igualtat d'Ondara, amb càrrec als fons del Pacte d'Estat conta la Violència de Gènere del Ministeri d'Igualtat.

 

<<< Tornar a la portada