Canfali Marina Alta

La Denominació d'Origen Vins d'Alacant es vesteix de gala a la presentació dels seus nous caldos

La Denominación de Origen Vinos de Alicante se viste de gala en la presentación de sus nuevos caldos
  14/05/2019

Els Vins Alacant Denominació d'Origen Protegida s'han presentat en societat als professionals de la restauració, distribució i comerç per a la comarca de la Marina Alta a Dénia. Al Centre de Desenvolupament Turístic de la ciutat, 25 cellers de les tres comarques productores van acudir a presentar les seues novetats.


L'acte va comptar amb la inauguració del secretari autonòmic d'Agricultura, Francisco Rodríguez Mulero i el president de la DOP, Antonio M. Navarro, als que van acompanyar els secretaris autonòmics de Desenvolupament Rural, Maite Cháfer, i el d'Agricultura, Ramaderia i Pesca, Rogelio Llanes. A més, va acudir l'alcalde de Dénia, Vicente Grimalt i les presidentes de les AEHTMA, Cristina Sellés i del CEDMA, Sonja Dietz, entre d'altres.
La jornada es va inaugurar amb una taula rodona sobre Moscatell, creativitat i innovació. Van participar-hi, Enrique Garcia, cap de sommeliers del restaurant Bon Amb de Xàbia, i recent guanyador de la Copa Jerez, al costat de José Doménech, gerent de Cellers Leopoldo d'Ondara (premi Winecanting al comerç 2014) i Borja Vayá, sommelier formador del CdT de Dénia.

Cercar notícies
Agenda