La Fira d'Associacions de Dénia es trasllada al carrer La Via

La Feria de Asociaciones de Dénia se traslada a  la calle La Via
  14/10/2020

Vint-i-huit entitats sense ànim de lucre de Dénia i la comarca participen este dissabte en la Fira d'Associacions , que es realitzarà al carrer La Via, a partir de les 10 hores. L'activitat està organitzada per la Regidoria d'Igualtat i Polítiques Inclusives de Dénia amb l'objectiu de donar a conéixer a les entitats culturals, socials, esportives, d'oci i de participació ciutadana.

            Amb la finalitat de garantir les distàncies de seguretat que marquen les autoritats sanitàries, la fira ha canviat d'emplaçament. A més, se seguiran altres protocols de prevenció com són l'ús obligatori de màscara en tot el recinte; la disposició de gel hidroalcohólico per a l'ús dels visitants en l'entrada a la fira, que es farà per la part del Museu del Joguet; i l'obligatorietat de mantindre en tot moment la distància social de 1,5 metres amb la resta de persones participants i visitants, evitant qualsevol contacte físic.

            Els participants seran Condemnats a la vorada, Adahma Associació TDAH Marina Alta, Aprosdeco, Amadem Salut Mental, Associació TDAH +16 València Dénia, Matria Associació de dons, Mestresses de casa i Consumidors, AFIMA, Amics de Dénia i Marina Alta, APAD, Dénia Animal Save, Associació amarristas El Raset Dénia, Creu Roja Dénia, Església adventista del 7é dia, Associació per a la dona, ADRA, Proanimal, Tots Units per la Inclusió, Amunt contra el càncer, Iniciativa Betània, Associació alacantina de famílies nombroses, Grup Nodrissa, Associació Espanyola contra el càncer, Fotoclub Cambra Fosca, Casa Andalusia Dénia, ECCP Cultura Clàssica i Exèrcit de Salvació. A més, l'Ajuntament de Dénia instal·larà un estand informatiu.

 

 

Subscriu-te!