La Fira de l'Embotit de la Vall de Pop se celebrarà el 5 de març a Benigembla

La Feria del Embutido de la Vall de Pop se celebrará el 5 de marzo en Benigembla
  15/01/2023

La Fira de l'Embotit i el Producte Tradicional de la Vall de Pop, en la seua onzena edició, ja té escenari: Benigembla. Així ho han acordat des de l'Associació Turístic Empresarial de la Vall de Pop (ATEVAP) i l'Ajuntament de Benigembla fa uns dies. La fira se celebrarà, com és habitual, el primer diumenge de març, és a dir, el dia 5. 
    La Fira de l'Embotit i el Producte Tradicional de la Vall de Pop és una trobada festiva-gastronòmica que organitza l'ATEVAP des de fa onze anys i que s'ha convertit en un referent de la vall. Durant tot el matí se celebren diferents activitats que s'envolten d'una fira en la qual els comerciants de la zona ofereixen productes gastronòmics típics.
    Durant els esmorzars es reparteixen desenes de quilos del millor embotit produït a la vall, a més de vins i altres productes gastronòmics. Destaca la celebració de la “*figatellà mundial”, una oportunitat única per a assaborir aquest exquisit producte tan valencià. A més, hi haurà música en directe, tallers i rifa benèfica.
    En la reunió celebrada aquest divendres han participat l'alcalde de Benigembla, Rogelio Taverner, i les regidores Trini Torres, Herminia Mengual i Jennifer Hart, a més del president de l'ATEVAP, Ángel Vives, i altres membres de la directiva de l'associació. L'elecció de Benigembla com a seu d'aquesta edició era una assignatura pendent per a l'associació empresarial, que des dels seus orígens ha pretés donar un caràcter itinerant a la fira per a recórrer tots els municipis de la Vall de Pop.

<<< Tornar a la portada