La Festa del Comerç ambienta el cap de setmana a Pedreguer amb exposicions, música i gastronomia

La Festa del Comerç ambienta el cap de setmana a Pedreguer amb exposicions, música i gastronomia
  16/09/2022

El millor comerç de Pedreguer torna a l’escena amb la Festa del Comerç programada per aquest cap de setmana, amb un ampli ventall d’activitats diriguides a tots els públics. Hi haurà la mostra d'estands d’empreses, amb exhibició i venda de tot tipus d’articles, durant dissabte i diumenge. A més, no faltarà la Desfilada del Comerç de la vesprada de dissabte, precedida de l’entrega de premis Empresa Pedreguer. A banda, s’habilitarà una zona gastronòmica que oferirà tota mena de productes per menjar i degustar.

El programa previst per a aquestos dies és el següent:

DISSABTE 16 de SETEMBRE

- A partir de les 17.30 h: Stands d’empreses, amb exhibicions i venda de tot tipus d’articles amb descomptes únics, demostracions i altres activitats d’animació.

- De 17.30 a 19.30 h.:  Animació infantil al C/ Major.

- A les 18 h.: Obertura dels STANDS GASTRONÒMICS, a la Plaça de l’Amistat.

- A les 18 h.: Cercavila de TRAGINERS COLLA DE DOLÇAINERS I TABALATERS.

- A les 20 h.: Entrega PREMIS EMPRESA PEDREGUER ODS, als Pòrxens, i a continuació la Desfilada del Comerç dels comerços de Pedreguer: roba, complements, llenceria, pentinats, maquillatges...  Amb actuació de l'artista local Agnès Villar, que obrirà i tancarà la desfilada. Retransmissió en directe a través de Facebook Live de l' Ajuntament de Pedreguer.

- A les 22 h.: Concert de JIM JAZZ a la ZONA GASTRONÒMICA.

- A les 24 h.: Concert de PALO SANTO a la ZONA GASTRONÒMICA.

 

DIUMENGE 18 de SETEMBRE

- A partir de les 10 h., i durant tot el dia: Stands d’empreses i paradetes d’associacions locals, amb exhibicions, venda de tot tipus d’articles amb descomptes únics, demostracions i altres activitats d’animació.

- De 10 a 12 h.: Animació infantil al C/ Major.

- De 10 a 11.30 h.: Entrenament de Karate obert a tots els públics a càrrec de Karate Shotokan als Pòrxens.

- De 10.30 a 14 h.: Exhibició del Club de Tir amb Arc Arquers de Pedreguer, al pati de l’entrada de la capella de l’Església de la Santa Creu de Pedreguer.

- A les 18 h.: Actuació de la Batucà Katuba.

A més a més, per conjugar comerç i solidaritat, convidem als visitants a fer aportacions d’aliments a Càrites, que tindrà un lloc assignat als Pòrxens.

<<< Tornar a la portada