La Fira 2023 de Pedreguer arranca este divendres 1 amb batukada i continuarà fins el 10 de desembre amb moltes atraccions, cultura i esports

La Fira 2023 de Pedreguer arranca este divendres 1 amb batukada i continuarà fins el 10 de desembre amb moltes atraccions, cultura i esports
  01/12/2023

Pedreguer es prepara per acollir, des de divendres 1 al 10 de desembre, una nova edició de la Fira d’Atraccions que comptarà com sempre amb moltes atraccions per als més menuts, a més d’una ampla programació cultural, musical i esportiva i tot allò que mana la tradició. Per a començar, divendres 1 de desembre hi haurà, a les 17.30 hores, una cercavila amb la Batucada Katuba, des de la Plaça de l’Amistat fins al recinte de la fira.

Dissabte 2 hi haurà la presentació del Calendari dels Brillants i del llibre La mesura del temps: història del Calendari dels Brillants. L’acte tindrà lloc a la Casa de Cultura a les 12 hores, i comptarà amb la presència del seu autor, Josep Cardona, i l’artista de Pedreguer Ramon Pérez Carrió. També intervindrà en l’acte l’alcalde, Sergi Ferrús.

A les 18 hores d’eixe mateix dissabte hi haurà el nové Festival Infantil de Danses, a la Pista de l’Espai Cultural, i amb la particiació de balladors de tota la comarca. 

Diumenge 3 de desembre, Dia Internacional de la Diversitat Funcional, a les 11 hores hi haurà la cercavila amb la Colla de Dolçainers Els Traginers de Pedrguer, des de la Plaça i passant per la seu d’ADIMA, on s’afegirà el col·lectiu d’usuaris, per anar tots junts a la fira.

Divendres 8, festiu, a les 13 hores hi haurà el tradicional Concert de la Fira del Centre Artístic Musical de Pedreguer, als Pòrxens.

Dissabte 9, al Trinquet Municipal, hi haurà la Final del II Trofeu Rolser de Raspall Femení, des de les 16.30 hores, amb un homenatge a la gran Emilia Gómez de Casino. A les 19 hores es disputarà la final professional. 

Finalment, diumenge 10 serà el Dia dels Xiquets i Xiquetes, amb preus especial per a gaudir de les atraccions. La fira s’ambientarà amb la mostra de les associacions i entitats del poble. El programa ha estat coordinat des de la Regidoria de Festes. 

<<< Tornar a la portada