La Fira d'Associacions de Dénia donarà difusió a les activitats de quarenta entitats de la comarca

La Fira d'Associacions de Dénia dará difusión a las actividades de cuarenta entidades de la comarca
  06/10/2023

La Regidoria d’Igualtat i Polítiques Inclusives organitza una nova edició de la Fira d’Associacions amb l’objectiu de contribuir a difondre entre la ciutadania la tasca que realitzen entitats i associacions sense ànim de lucre de l’àmbit social, cultural, esportiu, d’oci i de participació ciutadana de Dénia i la Marina Alta.

La Fira d’Associacions se celebra el dissabte 14 d’octubre, de 10 a 20 hores, amb la participació de 43 entitats, que oferiran al públic informació des dels estands instal·lats al carrer de la Via.  

A més, s’organitzaran una sèrie de tallers gratuïts desenvolupats per algunes de les entitats participants en la fira:

  • Creu Roja ofereix, de les 11 a les 13 hores, uns tallers de globusflèxia i pintura de cares, a càrrec de l’equip de voluntariat d’Infància hospitalitzada. I de 16.30 a 19.30 hores, l’equip de voluntariat del programa CRECE farà activitats relacionades amb la temàtica “construint comunitat per a pal·liar la soledat no desitjada”.
  • ADAHMA impartirà el taller “Crea la teua pròpia botella sensorial” a les 10.30 hores i l’activitat “Vine a conéixer a MAMBA”, a les 11.30 hores.
  • TDAH+16 València Dénia proposa un taller de escacs de 10 a 13 hores, un taller cognitiu decenni amb Cerebrum, a les 16.30 hores i el taller “Decora el teu potboli” de 19 a 20 hores.
  • Cerebrum farà un joc d’oca neurosaludable en horari de 10.30 a 13 hores i de 18 a 20 hores, i el joc ‘Passa la lletra’, d’11 a 12 hores.
  • Grupo Eulen, en col·laboració amb la Fundació Oceanogràfic, impartirà un taller d’educació mediambiental entre les 11 i les 13 hores.
  • Asociación Ayuda a Ucrania Dénia ofereix un taller de pintura i manualitats, de 17.30 a 19 hores.
  • Todos Unidos por la Inclusión organitza tallers inclusius per a persones amb diversitat funcional, entre les 11 i les 19 hores.
  • A les 18.30 hores, el Club Karate Okinawa Dénia farà una exhibició per al públic de la fira.
  • Per ambientar el fi de la fira, Mon Bloc Batucada, Associació Xàrcia-Fent sinèrgia oferirà una exhibició i un taller participatiu, a les 18 i a les 20 hores.

Este és el llistat d’associacions participants: associació Condenados al bordillo; Adahma Associació TDAH Marina Alta; Aprosdeco; Amadem, ONG per la salut mental; Matria,Associació de dones; Cerebrum, persones amb dany cerebral adquirit; TDAH+16 València; AFIMA, Associació fibromiàlgia i fatiga crònica Marina Alta; Fundació AEPA; Todos unidos por la inclusión; Amunt contra el càncer; ASAFAN, Asociación Alicantina de Familias Numerosas; Manos Unidas; Grup Nodrissa; Asociación Española contra el cáncer; Asociación ucranianos Dénia; Patchwork Amapatch; Asociación Amigos de Dénia y la Marina Alta; Asociación Cultural Castellano Manchega Al Machara; Asociación Orquídea; Asociación Ayuda a Ucrania Dénia; Associació Cultural Roc Chabás la Marina; Fotoclub Cambra Fosca;  Foro Ágora Espai Obert Marina Alta; CMA Moteros Cristianos; Ejército de Salvación; Extiende tu mano Comunidad Valenciana; Club Karate Okinawa Dénia; Federació de Moros i Cristians Dénia; ADRA; Asociación Adventista para la mujer; Iglesia Adventista del 7.º día; Asociacion Berga-Mond; APAD; Asociación amarristas El Raset Dénia; Peña madridista; ADAMA, Asociación Artistas Marina Alta; Costa Blanca Astronomical Society; Proanimal “Animal PlanetDénia”; Cruz Roja Española Dénia; Associació Xàrcia: fent sinèrgia; Grupo Eulen i l’Ajuntament de Dénia, que instal·larà un punt informatiu.

 

 

 

<<< Tornar a la portada