La Fúmiga actua a Baleària Port

La Fúmiga actua a Baleària Port 
  10/05/2024

Apunta a l’agenda: divendres 17 de maig, a les 19 hores, La Fúmiga a Baleària Port. El grup d'Alzira celebrarà una trobada col·loqui i un mini-concert en acústic amb motiu de les celebracions del 20é aniversari de la Fundació Baleària. Amb entrada lliure i aforament limitat a 250 persones, l’estació marítima serà escenari de la presentació del seu nou disc 'Tot està per fer'. 

L’acte tindrà lloc a la sala l'Androna i s’iniciarà amb una xerrada-col·loqui en la qual els membres del grup explicaran els nous temes del seu nou disc. Després faran un breu concert en acústic per donar a conèixer algunes d'aquestes cançons i també hi haurà una signatura de discs.  

Per poder accedir cal registrar-se (bit.ly/trobadafumiga) i mostrar el DNI a l'entrada del recinte. La Fúmiga és un grup creat a l’any 2012 a Alzira que combina diversos estils musicals gràcies a la varietat d’instruments que el composen i a la seva característica cultura de banda, tan típica als pobles valencians. Les seves peces musicals són una barreja de ska, punk, música llatina i música folklòrica valenciana, a més de versions de cançons molt conegudes d’altres artistes. 

La Fundació Baleària es va crear en 2004 amb la finalitat d'incentivar l'intercanvi cultural i les activitats de caràcter social i ambiental en tots aquells territoris en els quals opera la naviliera. Des d'aquell moment, l'entitat ha contribuït a l'enfortiment cultural i a la cohesió social i ha buscat sempre complir amb els compromisos definits en el Codi de Conducta i Ètica Empresarial de Baleària, i orientant-se també amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l'ONU.

<<< Tornar a la portada