La fragata Shtandart arriba a Dénia

La fragata Shtandart llega a Dénia
  28/03/2024

La rèplica del vaixell almirall de la flota del tsar Pere el Gran es podrà visitar entre el 5 i el 8 d'abril

 

La visita de les rèpliques d'embarcacions que van fer història és sempre un atractiu per als qui agraden de la mar i també per al públic en general. El Port Esportiu i Turístic Marina de Dénia oferix la possibilitat d'acostar-se a una d'elles entre el 5 i el 8 d'abril. Es tracta del navili Shtandart, fidel rèplica històrica d'una fragata de 28 canons del segle XVIII amb la qual ens endinsarem en la història de la navegació i en històries de tsars. Shtandart, vaixell almirall de la flota Bàltica de Pere el Gran, oferirà als visitants la possibilitat de submergir-se en l'apassionant món dels grans velers que van solcar les mars segles arrere.

La rèplica del navili Shtandart

El navili Shtandart és una rèplica de gran bellesa i fidelitat històrica. Des dels pals, amb les seues grans veles quadrades, a les cobertes i els canons, tot desprén una gran autenticitat. Cada detall és funcional i és fruit d'una acurada investigació històrica. 

La rèplica del Shtandart va ser construïda per un grup de joves i resolts voluntaris, liderats per Vladimir Martus, que van emprendre el projecte pràcticament sense mitjans. La seua història és la realització d'un somni, un símbol de determinació i de compromís per aconseguir un objectiu. Hui dia Shtandart solca les mars com a vaixell escola, transportant als seus visitants a un món d'aventures i descobriments. Qualsevol pot unir-se a la tripulació de Shtandart i experimentar la vida a bord d'un veler del segle XVIII. 

El Shtandart ha aparegut també en pel·lícules com "22 Ángeles", de Javier Bardem, i sèries com "La Fortuna", d'Alejandro Amenábar.

Durant la seua estada en Marina Dénia, es podrà visitar de 10 a 14 hores. i de 16 a 20 h. Les entrades -que costen 5 euros per als adults i 2 euros per als xiquets menors de 12 anys- s'adquirixen en el punt de venda situat enfront del vaixell.

Si alguna persona desitja unir-se a la tripulació durant un viatge o conéixer més detalls sobre el navili, pot visitar la pàgina web www.shtandart.eu 

<<< Tornar a la portada