La Guàrdia Civil desmantella una festa d’aniversari amb vora cinquanta persones en el Jardí de la Casa de Cultura d’El Verger

La Guardia Civil desmantela una fiesta de cumpleaños con cerca de cincuenta personas en el Jardín de la Casa de Cultura del Verger
  15/04/2021
S’incoen més de deu denúncies i s’investiga si hi havia autorització de l’Ajuntament

La Guàrdia Civil i la Policia Local ha desmantellat aquest dimecres una festa d’aniversari que se celebrava al Jardí de la Casa de Cultura d’El Verger i en la que es van congregar vora una cinquantena de convidats. Els cossos de seguretat van incoar més de deu denuncies per incompliment de la normativa sanitària, a banda de dissoldre la convocatòria. Al mateix temps s’investiga si hi va haver autorització des de l’Ajuntament. Sembla que els organitzadors de la festa van sol·licitar per registre d’entrada el permís per ocupar aquest espai públic, i que des de l’Ajuntament no va haver resposta escrita, tot i que podria haver hagut consentiment explícit per a la seua celebració. Al menys així ho van entendre els familiars del menor que acomplia anys.

Sobre aquest assumpte, Ximo Coll ha desmentit rotundament que donara permís verbal i ha aclarit que va parlar amb la responsable de l'esdeveniment, a la qual li va dir que el parc estava obert i que qualsevol podia entrar allí, fins i tot a prendre un entrepà, sempre que respectara les mesures de seguretat anti Covid. Coll ha assenyalat que en cap cas es va donar autorització per escrit i que, segons les seues informacions, sse van reunir entre 10 i 15 xiquets i no 50 com apunten altres fonts. 

Fa just una setmana es va donar una circumstància pareguda amb un campus de futbol que es va celebrar a les instal·lacions esportives municipals. L’alcalde, Ximo Moll, en contra dels informes tècnics que el desaconsellavan per qüestions sanitàries, i també en contra de la voluntat del regidor d’Esports, Miguel Pou, va recolzar la iniciativa. En aquell cas no van haver d’actuar les forces de seguretat.

<<< Tornar a la portada