Canfali Marina Alta

La Guàrdia Civil deté a Calp i Moraira a dues persones acusades de robar amb el mètode de l'abraçada

La Guardia Civil detiene en Calp y Moraira a dos personas acusadas de robar con el método del abrazo
  25/05/2019

L'Àrea d'Investigació de la Guàrdia Civil de Calp va detenir el matí del 20 de maig, a una dona i un home, de 19 i 27 anys respectivament, tots dos de nacionalitat romanesa, com els suposats autors de dos delictes de furt, comesos mitjançant el mètode de la abraçada.
La investigació va començar quan els agents van tenir coneixement de la comissió d'un furt, en grau de temptativa, a la localitat de Benissa, on l'ara detinguda, emprant les estratagemes de les carícies i de l'abraçada, va intentar sostreure un rellotge d'alta gamma a un estranger d'avançada edat, no aconseguint finalment el seu objectiu, pel que va fugir del lloc al costat del seu còmplice, el conductor que l'estava esperant en un vehicle.
Els agents van localitzar a aquestes dues persones tot just mitja hora després de donar coneixement dels fets a Calp, on havien aconseguit fer-se dies abans amb un rellotge d'alta gamma, d'or i brillants, valorat en 100.000 euros.
D'altra banda, va ser detinguda una altra dona més, també de nacionalitat romanesa, de 21 anys, com la presumpta autora d'un furt el dia 17 de maig a Moraira, igualment mitjançant el mètode de l'abraçada.

Cercar notícies
Agenda