La Jornada de Salut Mental d’AMADEM es celebrarà a l’auditori d’Ondara el 8 de maig

La Jornada de Salud Mental de AMADEM se celebrará en el auditorio de Ondara el 8 de mayo
  22/04/2021
Abordarà l’estrès i l’ansietat per a professionals i població en general

La Regidoria de Sanitat d'Ondara ha organitzat, conjuntament amb la ONG per la Salut Mental Marina Alta (AMADEM), la Jornada de Salut Mental Estrès, ansietat: reacciona per al dissabte 8 de maig a l'Auditori Municipal Valerià Gil. 

La seua responsable Mari Carmen Velázquez, ha emmarcat l’esdeveniment de portes obertes dins de les activitats de salut mental i suport psicològic que promou l'Ajuntament a través de la Regidoria de Sanitat. En concret, ha detallat que la jornada, que s'impartirà de 10 a 13 hores, comptarà amb la participació de la psicòloga clínica de la Unitat de Salut Mental de Calp, María León Guzmán qui dissertarà sobre de les tècniques psicològiques per al maneig de l'ansietat i els mecanismes de manteniment; la psicòloga d’AMADEM, Luisina Daives per a explicar els recursos existents per a poder treballar l'estrès i l'ansietat, més concretament en la comarca. Ambdós estaran acompanyades per l’artterapeuta, Isabel Soler Tarradellas, per a parlar de l’aplicació d’eixa disciplina a ambdós fenòmens psicològics. 

No obstant, Velázquez ha advertit que l’activitat te previst portar-se a cap amb l’estricta observació del protocol per a prevenir contagis per covid-19, amb les corresponents mesures higièniques i reduccions d'aforament que marca la normativa per a l'auditori municipal. Amb això ha remés als interessats en participar a  reservar prèviament l'entrada per motius de seguretat en www.agendaondara.es ; en la Casa de Cultura d'Ondara; o en els telèfons d'AMADEM 966469120 i 699010083.

 

<<< Tornar a la portada