La Junta Local Fallera de Dénia ajorna el Dinar de Germanor per l'incendi de València, pero els Moros i Cristians mantenen els actes del Mig Any

La Junta Local Fallera de Dénia aplaza el Dinar de Germanor por el incendio de Valencia, pero los Moros i Cristians mantienen los actos del Mig Any
  23/02/2024

La Junta Local Fallera de Dénia s'ha sumat a les mostres de condol i solidaritat per la tragèdia viscuda a l'el incendi del barri de Campanar a València, on el foc va mostrar este dijous el seu pitjor cara. Atenent en la declaració del dol oficial decretat per la Generalitat Valenciana, es trasllada el Dinar de Germanor previst per a este dissabte al 2   de març, tal com han fet altres juntes locals de poblacions valencianes amb els seus actes programats. 

En un comunicat, la JLF afirma que "els nostres pensaments estàn amb les persones afectades, les víctimes i les seues famílies, i amb les forces de seguretat que continuen treballant al lloc del succés".

No obstant això, i malgrat que s'han decretat tres dies de dol per l'incendi de València, la directiva dels Federació de Moros i Cristians ha decidit mantindre els actes del Mig Any de hui dissabte, encara que amb alguns canvis. A les 12 h. els festers guardaran un minut de silenci en memòria de les víctimes abans d'iniciar-se la desfilada des del carrer La Via. Cada filà portarà un crespó negre en el seu estendard en senyal de duel durant el recorregut, que passarà per Diana i Marqués de Camp. A més, la presidenta, Sonia Pérez, i els capitans, Paco Vengut i Juan Marco acudiran a l'acte institucional en memòria dels morts.

<<< Tornar a la portada