Canfali Marina Alta

La Junta Local Fallera de Dénia obri el termini per presentar candidatures a la presidència

La Junta Local Fallera de Dénia obri el termini per presentar candidatures a la presidència
  23/03/2019

 

Benavente s’acomiada demanant que el Museu del Faller “estiga ben condicionat i no amb quatre ninots”

 

José Vicente Benavente finalitza el seu mandat després de dos anys de president de la Junta Local Fallera amb “bones sensacions” i amb la satisfacció de “tindre ja a les mans les claus del futur museu faller, encara que no ens oblidem que ara cal que estiga ben condicionat i no amb quatre ninots”. Diu que té que ser “una cosa ben feta perquè la gent no deixe d’anar a visitar-lo”. Són 260 metres, el que era la antiga biblioteca municipal de la Casa de Cultura. Segons Benavente. “hi hauria de fer-se una inversió mínima de 50.000 o 60.000 euros, per tal de crear un lloc que conte la historia, amb fotos, indumentària, posar una màquina virtual de mascletaes que als xiquets els encantarà. Això fa que el proper equip directiu haja de menejar-se i demanar fons a l’Ajuntament, Conselleria, Diputació i on faça falta”.

            Benavente no optarà a la presidència en el següent exercici per motius personals i familiars. La Junta Local Fallera va iniciar el procés d’elecció de president el dimecres i ara hi ha quinze dies per tal de que de presentar candidatura.

            Segons ha avançat Benavente, “hi ha dos persones que estan disposades a donar un pas endavant i una tercera que està valorant-’ho també, cosa que farà que probablement després dels 15 dies de la candidatura, hi haurà uns altres quinze per tal de fer la campanya. Les eleccions serien el 3 d’abril”.

Cercar notícies
Agenda