La Junta Local Fallera organitza un concert benèfic en favor de l’associació Cerebrum

  • La Junta Local Fallera organiza un concierto benéfico en favor de la asociación Cerebrum
  • La Junta Local Fallera organiza un concierto benéfico en favor de la asociación Cerebrum
  30/01/2023

El diumenge, 5 de febrer, l’Agrupació Artística Musical de Dénia oferirà un concert benèfic en favor de l’associació deniera Cerebrum. Es tracta d’una acció impulsada per la Junta Local Fallera, que com cada any destina els beneficis a una entitat de la comarca per tal d’ajudar els seus usuaris.

Les entrades tindran un preu de 5 euros i es poden adquirir tant a l’Agrupació Artística Musical de Dénia, com a Cerebrum, com contactant amb la Junta Local Fallera de Dénia. A més, s’ha habilitat un número de conter per a la Fila 0 de donatius, per a totes les persones que vullguen col·laborar però no puguen assistir al concert i què apareix al cartell.

El concert es realitzarà en el Centre Social, a les 12 hores. 

Tal i com va explicar el president de la Junta, Jaume Bertomeu, “per a la Junta Local Fallera de Dénia, les falles son, a més d’una cita festiva i cultural, una possibilitat de col·laborar amb les diferents associacions de la ciutat. És el nostre compromís, i esperem contar amb l’ajuda dels deniers i denieres”.

Cerebrum es va crear fa dos anys i mig amb la finalitat de donar suport i rehabilitació als afectats i familiars. La seva finalitat és millorar la qualitat de vida de les persones amb  discapacitat i les dels seus familiars, sensibilitzar i reivindicar els drets dels afectats i les seves famílies i seguir amb la rehabilitació que no donen les institucions.

<<< Tornar a la portada