La pedreguera Áurea Gayà, de 8 anys, obté una beca en un prestigiós concurs de ballet

La pedreguera Áurea Gayà, de 8 anys, obté una beca en un prestigiós concurs de ballet
  24/07/2023

L’Escola de Dansa Nanny Alves de Pedreguer comença recollir els fruits dels anys de treball. Es tracta d’un projecte pedagògic que enguany ha participat en diferents concursos, la qual cosa ha permès a les seues alumnes de ballet viure nous escenaris, a banda de compartir experiències amb ballarins i directors d'Espanya i d'altres països europeus. Les alumnes van ser mereixedores de diverses medalles i trofeus, que són, segons la seua mestra Nanny Alves "producte de moltes hores de treball dur al saló; són un reconeixement al seu compromís i talent. També hem de recordar i agrair la xarxa de suport incondicional de les famílies, el nostre públic, l’Ajuntament i la Casa de la Cultura, per poder portar aquests premis a casa".

Resultat també d’eixe treball, s'acosta la data en què Pedreguer tindrà la seua primera estudiant formada al poble, embarcant per completar la seua primera beca completa. Amb 8 anys, Áurea Gayá, a més d'una medalla de plata al I Concurs EDMISHA l'octubre de 2022, va ser mereixedora d'una de les beques completes que atorga el jurat internacional del certamen.

Áurea participarà en el campus d'estiu 2023 que dirigeixen les professores valencianes Inma Muñoz i Carolina Martínez. Diversos dies d'immersió en la dansa clàssica, contemporània i altres estils de dansa que segur que enriquiran la seua tècnica, expressió i estil. Podrà conviure a més amb altres joves ballarins de València i d'altres parts del món serà una aportació important: humana, tècnica i artística.

El somni de convertir-se en ballarina professional és més a prop ara per a Áurea Gayà, i per a altres alumnes del grup de ballet de Pedreguer, que en cada espectacle, concurs, experiència escènica o audiovisual, tenen l'oportunitat d'evolucionar tècnicament i artística. Des de l'Ajuntament han volgut felicitar la ballarina i la seua família, esperant "que l'Àurea gaudesca de l'experiència, i que aquesta siga la primera de les moltes oportunitats d'estudi i experiència que reba el Ballet de Pedreguer".

<<< Tornar a la portada