La piscina coberta de Xàbia estarà llesta a l'abril 

  • La piscina cubierta de Xàbia estará lista en abril 
  • La piscina cubierta de Xàbia estará lista en abril 
  29/09/2022

L'alcalde de Xàbia, José Chulvi, i el regidor d'Esports, Alberto Tur, han visitat aquesta setmana les obres de la piscina coberta municipal, un projecte que estarà llest en el mes vinent d'abril, segons han avançat des de la constructora. De fet, l'obra, que va arrancar fa un any, es troba ja en estat molt avançat, amb l'estructura i els dos gots de piscina construïts. A més, també estan en fase de conclusió el soterrani on s'instal·laran tots els sistemes de tractament d'aigües i les estructures generals de l'edifici, dels vestuaris i cafeteria en la primera baixa; gimnàs i graderies en la planta superior, a més de tots els serveis i infraestructures, com el buit per a un ascensor. L'edifici estarà comunicat amb el Palau d’Esports Miguel Buigues, una connexió que també està ja executada. 
    Actualment, els treballs se centren en la teulada i després es tancarà l'immoble i ja es treballarà a nivell d'enrajolat, instal·lació de serveis i acabats.
    Tant l'alcalde com el responsable d'Esports s'han mostrat molt il·lusionats davant l'avanç d'aquest projecte que atendrà una reivindicació històrica del poble.
    La piscina es troba entre els carrers M.Bordes Valls, Joan Fuster i Vicent A. Estellés i ocupa una superfície de més de 3.000 metres quadrats. Tindrà dos gots de piscina i una sala d'activitat dirigida a la gimnàstica i manteniment físic, una graderia de tres files, vestuaris aptes per a equips i una xicoteta cafeteria.
    La construcció d'aquest anhelat projecte, a càrrec de l'empresa Contractes Vilor, es va adjudicar per 4.679.118,40 euros i compta amb una subvenció de 3 milions de la Generalitat.

<<< Tornar a la portada