La Policia Local de Dénia sanciona en una setmana a 180 conductors per excés de velocitat

  • La Policía Local de Dénia sanciona en una semana a 180 conductores por exceso de velocidad
  • La Policía Local de Dénia sanciona en una semana a 180 conductores por exceso de velocidad
  22/04/2024

Una campanya de control de la Policia Local ha detectat 180 vehicles que excedien la velocitat permesa. La vigilància es va realitzar durant la setmana passada. Les denúncies poden comportar sancions de pèrdua de fins a 6 punts així com el pagament de 100 a 600 euros i fins i tot la pèrdua del permís de conduir.

Els controls es van realitzar en diferents ubicacions de la ciutat: avinguda Joan Fuster, diversos trams de la carretera de Les Marines, Camí del Cementeri, carretera de Les Rotes, Camí de Gandia, accés a la Pedrera, avinguda del Metge Manuel Vallalta, zona de l'IES Sorts de la Mar i les carreteres CV 725, i CV 7221.

Durant esta campanya, s'han detingut 1.262 vehicles per a inspeccionar-los, dels quals un 15% dels cotxes controlats han comés una infracció relacionada amb excés de velocitat.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Javier Scotto, ha destacat la importància de realitzar estos controls preventius de velocitat en les vies urbanes “`perquè l'excés de velocitat continua estant entre les tres primeres causes de mort en sinistres vials”.

<<< Tornar a la portada