La Policia Nacional deté a un jove de 24 anys i un menor per robatoris en establiments de Dénia 

  • La Policía Nacional detiene a un joven de 24 años y un menor por robos en establecimientos de Dénia 
  • La Policía Nacional detiene a un joven de 24 años y un menor por robos en establecimientos de Dénia 
  14/12/2023

Van entrar tres vegades en el mateix restaurant i maltractaven a la propietària de l'habitatge on vivien 

Una operació de la Policia Nacional ha permés detindre a dues persones implicades en robatoris comesos en establiments de Dénia. Es tracta d'un jove de 24 anys i un menor, tots dos de nacionalitat alemanya. El furt d'una bicicleta a un xiquet va donar inici a una llarga investigació policial. 

Agents de la Comissaria van poder recuperar la bici i van perseguir els dos homes. Un d'ells va espentar a un policia fent que caiguera a terra. Però van poder ser identificats, per la qual cosa es va localitzar el seu domicili, que estava prop de locals on s'havien produït diversos robatoris. Alguns detalls van ser claus per a establir una relació, com per exemple la bossa tipus renyonera molt característic que portava un dels homes i que havia sigut vist pels agents durant la investigació d'un robatori amb força comés en un restaurant. A més, es van trobar altres indicis que els dos implicats van deixar en alguns dels comerços en els quals havien robat. 

Davant esta informació, es va produir un registre en el domicili, on es van trobar bona part dels productes robats en sis comerços, com per exemple 828 paquets de tabac, uns altaveus, roba i material esportiu, dues tauletes electròniques i un telèfon mòbil entre altres efectes. En un dels comerços van arribar a sostraure més de 3.000 euros, que no han pogut ser recuperats pels agents. Segons la Policia Nacional, van arribar a robar tres vegades en el mateix restaurant en un curt termini de temps. 

A més, amb el telèfon mòbil sostret en un dels comerços, es van intentar realitzar diverses compres en línia l'idioma seleccionat de les quals per a això va ser l'alemany. D'altra banda en un dels establiments es va trobar sang que semblava provindre d'una ferida que s'hauria realitzat un dels assaltants amb un cristall trencat del local. Així, es va poder esbrinar que el mateix dia del robatori un dels dos detinguts havia acudit a l'hospital amb una ferida de tall de la qual els metges van extraure un xicotet cristall. 

A tot això s'unix el fet que la propietària de l'habitatge en la qual estaven residint els va denunciar per haver-li agredit en diverses ocasions, ressaltant que eren molt agressius amb ella. Va assegurar que l'havien deixada tancada a casa en diverses ocasions després d'emportar-se les claus, per la qual cosa la víctima va haver de demanar ajuda als veïns pel balcó mitjançant una nota manuscrita per por de tornar a patir una agressió. La víctima és amiga de la mare d'un d'ells i per eixa raó els deixava viure allí. 

 

 

<<< Tornar a la portada